Balta, Yusufeli’nde Coşkuyla Karşılandı

Ak Parti Artvin 1. sıra milletvekili adayı Erkan Balta ilk gezisine memleketi Yusufeli’nden başladı. Yusufeli’nde hemşerileri tarafından coşkuyla karşılanan Balta’ya ilgi büyüktü.

24 Haziran 2018 tarihinde yapılacak seçimlerde illerin milletvekili adayları da belli oldu. Ak Parti’nin Artvin Milletvekili adayları Erkan Balta ve Muzaffer Çorbacı oldu. 7 yıldır Ak Parti il Başkanlığı yapan Erkan Balta ilk gezisine memleketi Yusufeli’nden başladı. Yusufeli’nde hemşerileri tarafından coşkuyla karşılanan Balta’ya ilgi büyüktü.

Parti binasında yapılan toplantı da konuşan Erkan Balta, “Yusufeli ilçemiz, 7 yıl İl Başkanlığı yaptığım dönemde de Ak Partimiz açısından da hep taşıyıcı bir ilçe olmuştur. Bundan sonra da sizlerin aynı desteği vereceğinize inanıyorum. Bende ilçemiz ve ülkemiz için sizlerle birlikte iyi ve güzel şeyler yapmayı arzu ediyorum.” dedi.

Daha sonra Ak Parti Artvin milletvekili adayları Balta ve Çorbacı yol güzergâhı üzerinde bulunan esnafı ziyaret etti. Milletvekili adayları, Ardanuç ve Şavşat ziyareti için ilçeden ayrıldılar.

Ak Parti’nin Ankara’da yapacağı aday tanıtım toplantısından ardından seçim koordinasyon merkezlerinin yapacakları programa göre milletvekili adaylarının il, ilçe ve köy ziyaretleri 24 Haziran Pazar gününe kadar devam edeceği öğrenildi.

Benzer yazılar