MHP Resmi Kurumları Ziyaret Etti

 

Milliyetçi Hareket Partisi Artvin Milletvekili adayları Okan Aktaş ve İsmihan Özcihan seçim çalışmalarını sürdürüyorlar. Seçim çalışmaları kapsamında Artvin Merkez’de çalışmalarını yürüten MHP’nin adayları Artvin’deki resmi kurumları ziyaret ederek resmi kurum çalışanları ile görüşerek kendilerini tanıttılar ve anlattılar.  

Milliyetçi Hareket Partisi’nin Artvin Milletvekili adayları Okan Aktaş ve İsmihan Özcihan, seçim çalışmalarına hızlı bir şekilde sürdürüyorlar. Her gün bir ilçede çalışmalarına devam eden adayların bu sefer ki durakları Artvin Merkez’deki resmi kurumlardı. Seçimlere artık bir aydan daha az bir zaman kala seçim çalışmalarına devam eden MHP’nin adayları Artvin Merkez’deki tüm resmi kurumları gezerek resmu kurum çalışanları ile tek tek el sıkışarak kendilerini anlatma fırsatı buldular. MHP’nin adayları sahaya indiler. MHP’nin Milletvekili adayları Okan Aktaş ve İsmihan Özcihan beraberlerinde MHP İl Başkanı Serdar Kılınç, Merkez İlçe Başkanı Ekrem Kurt, Kadın Kolları Başkanı Fatma Altuntaş, Ocak Başkanı Ogün Erdem, Eski İl Başkanları’ndan Nedim Özer ve MHP İl ve İlçe Teşkilat mensupları seçim çalışmalarını tam kadro devam ettiriyorlar. Artvin Merkez’de başta Artvin İl Özel İdaresi,  Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürlüğü, Sağlık Müdürlüğü, İŞKUR İl Müdürlüğü, SGK Müdürlüğü, DSİ Bölge Müdürlüğü, Artvin Devlet Hastanesi, Milli Eğitim Müdürlüğü, Artvin Adliyesi olmak üzere bir çok resmi kuruma giden MHP’nin adayları burada kısa sohbetlerde bulunarak resmi kurum çalışanlarına işlerinde kolaylıklarda dilediler. Resmi Kurum ziyaretleri kapsamında İl Özel İdare Genel Sekreteri Orhan Yazıcı, Gençlik Hizmetleri İl Müdürü Bahattin Yetim, SGK Kahraman Derece, Sağlık İl Müdürü Dr. İrfan Akalın, İl Milli Eğitim Müdürü Abdülcelil Kahveci, İŞKUR İl Müdürü Cevdet Ertürk’ü de ziyaret eden MHP Milletvekili adayları Okan Aktaş ve İsmihan Özcihan, gittikleri tüm kurumlarda sıcak bir şekilde karşılandılar.

Artvin Merkez’deki kamu personellerini ziyaret eden MHP’nin adaylarına ilgi yoğun idi. MHP’nin adaylarına sıcak ilgi gösterilirken, MHP’nin adaylarının da kamu personelleri ile samimi ve içtenlikle sohbetleri gözlerden kaçmadı. MHP’nin adayları Okan Aktaş ve İsmihan Özcihan, kamu personellerinin ellerini sıkarak destek ve dualarını beklediklerini belirtiler.

Artvin’de MHP’nin Artvin’in öz evlatlarını aday göstererek seçimlerde halkın desteğini alma arzusunda olduklarını belirten MHP’liler, kamu personellerinin ilgisinden memnuniyet duydular. İki gün süren gezi boyunca her görüştükleri kamu personellerinin içtenlikle karşılamalarını gören MHP’nin adaylarının da aynı içtenlikle görüşmelerde bulunmaları kamu personellerini de memnun etti.

Artvin’in Öz Evlatları olmamızın avantajını yaşıyoruz

24 Haziran öncesi tam kadro sahaya inen MHP, adayların tanıdık yüzler ve halkın içinden çıkmış adaylar olmasının avantajını yaşarlarken, kamu kurum kuruluşları ziyaretleri kamu personellerinin gönüllerinin kazanılması ile son buldu. MHP Milletvekili adayı Okan Aktaş, gezi ile ilgili olarak yaptığı açıklamada, Artvin’de uğranılmadık yer, eli sıkılmadık kimse bırakmadan 7 gün 24 saat seçim çalışması yaparak halkla kucaklaştıklarını belirterek kamu kurum kuruluşlarında kamu personelleriyle de görüşerek hem kendilerini tanıtma fırsatı bulduklarını hem de hayır dualarını aldıklarını ifade etti. Artvin’in öz evlatları olmalarının büyük avantajını yaşadıklarına vurgu yaparak seçim çalışmalarında halkın sürekli olarak bizleri kendilerinden gördüklerini anlatmalarının mutluluğunu da yaşadıklarının altını çizdi. Seçim çalışmalarına hızlı bir şekilde başladıklarını da ifade eden Aktaş, her gittikleri ziyaret noktasına samimiyetlerini, içtenliklerini, dürüstlüklerini ve dostluklarını götürdüklerini de vurgulayarak abartıdan uzak dost ziyareti niteliğindeki samimiyet içeren ziyaretlerinin de samimiyetli sıcak karşılama ile karşılık bulduğuna dikkat çekerek kendilerine gösterilen sıcak ilgiye teşekkür etti.

İsmihan Özcihan ise gezileriyle ilgili yaptığı kısa açıklamada; “ Sıcak, samimi, hakikate dayalı sohbetler geçirdik. Destek istedik. 24 Haziran seçimlerinde Allah mücadelemizden zaferle ayrılmamızı nasip etsin” dedi.

MHP Artvin İl Başkanı Serdar Kılınç ise açıklamasında MHP’nin gücünden hiçbir şey kaybetmediğinin gezilerinde gördükleri ilgiden ortaya çıktığını belirterek seçim çalışmalarına hız kesmeden devam edeceklerini ifade etti. Kılınç açıklamasında; “Milliyetçi Hareket Partisi Artvin Milletvekili adayı sayın Okan Aktaş beyefendi ve İsmihan Özcihan hanımefendi ile birlikte kurum ziyaretlerimize devam ettik. Biz çalışıyoruz, emeğimizi ve alın terimizi seçimlere koyuyoruz. Mücadeleye devam, kararımız net. Çalışmalarımız azimle devam ediyor. Zafer Allah’a inananlarındır. MHP’nin milletvekili adayları hızlı başladılar ve hızlı bir şekilde de çalışmaya devam ediyorlar. Bu kampanya dönemimizde arzuladığımız oyu alabilmek yolunda doğru bir şekilde çalışmayı sürdürüyoruz. Tüm ilçelerde ve Artvin Merkez’de 24 Haziran’a kadar çalışmalarımız aralıksız sürecektir. Biz inanıyoruz, Artvin halkının da bize inandığını görmek bizleri mutlu etmektedir” diye konuştu.

MHP’nin seçim çalışmaları diğer ilçelerde de gerçekleştirilecek seçim gezileriyle süreceği ifade edildi.

Benzer yazılar