MHP’nin Milletvekili Adayları Cumhur İttifakı Borçka’ya Anlattılar

 

Okan Aktaş: Cumhur İttifakı Milletimizin Geleceğinin Teminatıdır

MHP Milletvekili adayları 24 Haziran seçimleri için Borçka ilçesindeydiler. Borçka ilçesinde esnaf ve kamu kurum kuruluşlarını gezen MHP’nin Milletvekili adayları Okan Aktaş ve İsmihan Özcihan, Cumhur ittifakının milletimizin geleceğinin teminatı olduğuna vurgu yaptılar. Borçkalı olan MHP Milletvekili adayı İsmihan Özcihan’a Borçka’da yoğun ilgi gösterilirken, Milletvekili birinci sıra adayı Okan Aktaş’a da sıcak sevgi gösterisinde bulunuldu.

MHP Artvin Milletvekili Adayı Okan Aktaş ve İsmihan Özcihan, Artvin MHP İl Başkanı Serdar Kılınç, Borçka İlçe Başkanı Zeki Ejderoğlu, Ülkü Ocakları İl Başkanı Ogün Erdem ve diğer partililer ile birlikte Borçka ilçesinde esnaf ziyareti gerçekleştirdiler. MHP’nin yoğun Borçka ziyaret programı esnaf gezisi ile başladı. Borçka’da çarşı esnafını ziyaret eden MHP’nin Milletvekili adayları Okan Aktaş ve İsmihan Özcihan, Borçka ilçesinde esnaflar tarafından sıcak şekilde karşılandılar. Tek tek tüm esnafların ve esnaf çalışanları ile Borçkalıların ellerini sıkan adaylar, Artvin’in Gürcistan’a açılan bölgelerinden biri olan ilimizin nadide bölgelerinden biri Borçka’da bulunmaktan dolayı mutlu olduklarını belirterek Borçkalıların hayır dualarını ve desteklerini talep ettiler. MHP’nin adayları Türkiye’nin cennet köşelerinden birine sahip çıkmak ve Borçka’nın sorunlarını meclise taşımak ve de bu sorunları çözmek için yollarda olduklarını belirterek Borçka halkına teşekkür ederek hayır dualarını ve desteklerini beklediklerini söylediler. Akşam saatlerine kadar süren Borçka ilçesi gezisinde bazı kamu kurum kuruluşları da ziyaret edildi. Ayrıca Borçka’da gezilmedik esnaf bırakmayan Milletvekili adayları Okan Aktaş ve İsmihan Özcihan, buradaki esnaflarla ve alışverişte bulunan vatandaşlarla görüşerek samimi görüntüler verdiler. Adayların samimiyeti aynı samimiyetle Borçkalılar tarafından karşılık buldu.

İsmihan Özcihan: Murgul’un Gelini, Borçka’nın Evladı Olmaktan Mutluluk Duyuyorum

Borçka ilçesinin kendisi ilçesi olduğunu belirten İsmihan Özcihan, Murgul’un gelini, Borçka’nın evladı olmaktan her zaman gurur duyduğunu belirterek “ Burada kendi evimdeymiş gibi hissediyorum. Kendi yuvamda, Borçka’da esnafımızı ziyaret ettik, dertleştik. İnşallah eksik kalan sorunları tamamlamak bize nasip olur. Borçka’nın bir evladı olarak Borçka ilçesine yakınlığı olan bir kişi olarak ilçenin sorunlarını biliyorum. Bu sorunların bir bölümü çözüldü bir bölümünün de çözülmesi bekleniyor. 24 Haziran’dan sonra milletvekili olduğumuzda inşallah bu sorunların el birliği ile çözüldüğüne tanıklık edeceğiz” dedi.

Okan Aktaş: 130 Bin Seçmenin Tamamına Ulaşmak İçin Gece Gündüz Çalışıyoruz

Seçim çalışmaları hakkın bilgi veren MHP Milletvekili adayı Okan Aktaş, “MHP’nin il ve ilçe teşkilatları, kadın ve gençlik kolları olarak tam anlamıyla sahaya yayılmış durumda olduklarını belirterek biz sahada afişleme, araç giydirme dahil çalışmalarımızla her anlamıyla şuan sahada durumdayız. Sahaya en erken inen partiyiz. Adayları da en erken açıklanan partiyiz. Bunun avantajını çalışmalara erken başlayarak kullandık. İl Başkanlığımızın koordinasyonunda yürüttüğümüz seçim çalışmalarına da öncelikle  sorumluluk alanımızda gerek görülmesi halinde ise il genelinde bütün çalışmalarda yer almaya çalışarak üstümüze düşeni yapmaya çalışıyoruz. Her hali ile seçime hazır, Artvin için idealist bir yapı ortaya koyarak çalışmalarımıza devam edeceğiz. Sahada halkımızın gerek biz milletvekili adaylarına gerekse de MHP’ye gösterdikleri ilgiden dolayı çok müteşekkiriz. Yeni seçim sistemi ile “cumhur ittifakını” ve artık MHP’nin vaktinin geldiğini anlatmak için gece gündüz demeden çalışmalarımıza devam ediyoruz. Artvin ilindeki 130 bine yakın seçmenin tamamına ulaşmak için çalışmalar yapmakta ve daha iyisini nasıl yaparız sorusuna cevap aramaktayız. Saha çalışımlarından elde etiğimiz verileri seçim koordinasyon merkezimize aktarıyor ve çıkan sonuçlara göre planlamalar yapıyoruz. Bu seçim çok farklı bir seçim olacak. Tahminde bulunan hiçbir anket şirketinin sonuçları kestirebilecek olduğunu düşünmüyorum.

Bu seçimler yükselen Milliyetçilik akımının bir göstergesi olarak Milliyetçi Hareket Partisinin başarısı ile sonuçlanacaktır. Artvin’de açıkçası bir oy patlamasının partimizin lehine sonuçlanacağını düşünüyorum. Sahada yaptığımız konuşmalarda sürekli olarak Cumhur ittifakının bu milletin ve ülkenin geleceğinin teminatı olduğuna vurgu yapıyoruz. İnşallah Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın ilk turda rekor bir oy ile seçtireceğiz ve Artvin’den de meclise vekil göndereceğiz. Halkımızın dualarının yanında olduğunu görmek ve onların bizleri sıcak şekilde bağırlara bastığına şahitlik etmek büyük mutluluk. Halkımızın bizlere olan güvenini inşallah boşa çıkarmayacağız. ” şeklinde açıklamalarda bulundu.

Benzer yazılar