Memur-Sen’den Büyük İftar Organizasyonu

Türkiye’nin en büyük konfederasyonu olan Memur-Sen Artvin İl Temsilciliği Star Düğün Salonu’nda bin kişinin katıldığı iftar programı organize etti. İftar programına AK Parti’den önemli katılım gösterilirken, selamlama konuşmalarının yapıldığı iftar programına Memur-Sen Genel Başkan Yardımcısı Günay Kaya’da katıldı.

Türkiye’nin en büyük konfederasyonu Memur-Sen Artvin şubesi tarafından Star düğün salonunda düzenlenen “10.Yıl Yetkide istikrar Artvin Buluşması” iftar programı gerçekleştirildi. İftar programına AK Parti Artvin Milletvekili İsrafil Kışla, Artvin Belediye Başkanı Mehmet Kocatepe, Memur Sen Genel Başkan Yardımcısı Günay Kaya, Artvin Çoruh Üniversitesi Sekreteri Mehmet Peker, Artvin Orman Bölge Müdürü Selim Gurbetoğlu, Tarım İl Müdürü Dursun Okur’un, Memur Sen Artvin İl Temsilci İbrahim İnce, AK Parti Artvin İl Başkanı Fikret Erdoğan, AK Parti Milletvekili Adayları Erkan Balta, Muzaffer Çorbacı, Belediye Başkan Yardımcısı Erkan Yazan, AK Parti Artvin Merkez İlçe Başkanı Av. Şenol Alpaslan, Memur-Sen’e bağlı sendika temsilcileri ve çok sayıda üye katıldı.

Yoğun bir kalabalığın katıldığı iftar programının açılış konuşmasını Memur-Sen Artvin İl Başkanı İbrahim İnce yaptı. İnce, Artvin’de böylesine kalabalık iftar programı yapmaktan dolayı mutlu olduklarını belirterek bu iftar programlarının ilçelerde de gerçekleştirileceğini ve yapılan iftar programının sadece Artvin Merkez’deki üyelere yönelik bir program olduğunu ifade etti. Memur-Sen olarak Artvin’in de en fazla üyeye sahip sendikası olduklarına vurgu yapan İnce, iftar programına katılan siyasilere, bürokratlara ve üyelerine teşekkür etti. Memur-Sen’in çalışmalarında zaman zaman AK Parti’nin önemli isimleri ile istişare halinde olduklarını ifade ederek çalışmalarında kendilerine her zaman destek veren AK Parti Artvin Milletvekili Dr. İsrafil Kışla, AK Parti’nin eski il başkanı ve 24 Haziran seçimlerinde Artvin Milletvekili adayı Erkan Balta’ya, Artvin Belediye Başkanı Mehmet Kocatepe’ye teşekkür ederken özellikle milletvekilliği görev süresi dolmakta olan ve milletvekilliği görevini bir başka arkadaşına devreden AK Parti Milletvekili Dr. İsrafil Kışla’nın çok büyük bir siyasi erdem örneği gösterdiğini ifade etti. AK Parti Milletvekili Dr. İsrafil Kışla’nın vekillik süresi içerisinde Artvin’e kazandırdığı hizmetlerin hiçbir zaman unutulmayacağını hatırlatan İbrahim İnce, Memur-Sen olarak kendisine gerek sendikaya gerekse de Artvin’e sağladığı katkılar için teşekkür etti. Artvin Belediyesi’nin son dört yılda Artvin’e yaptığı hizmetlerin ortada olduğunu belirten Memur-Sen Artvin İl Temsilcisi İbrahim İnce, bu yapılan hizmetlerle birlikte Artvin’in çehresinin değiştiğini görmekten dolayı Memur-Sen camiası olarak mutlu olduklarını sözlerine ekledi.

Günay Kaya: Ülkenin kırılma anlarında, vesayetle mücadelesinde Memur-Sen hep dik durdu, millet iradesinin yanında oldu.

Memur-Sen Genel Başkan Yardımcısı Günay Kaya ise konuşmasında Türkiye’nin en büyük konfederasyonunun genel başkan yardımcısı olarak memleketi Artvin’de bulunmaktan ve de Artvin’deki üyelerle bir araya gelmekten dolayı mutlu olduğunu dile getirerek iftar programına katılan herkese teşekkür etti. Kaya konuşmasında; “Önümüzde sorunlarımız var. O sorunları çözme noktasında en büyük gücümüz örgütlülüğümüz. Eğer örgütlülüğümüzü büyütsek, kenetlenirsek çözülemeyecek hiçbir sorunumuzun olmadığını tecrübelerimiz bize gösterdi. Ülkenin kırılma anlarında, vesayetle mücadelesinde Memur-Sen hep dik durdu, millet iradesinin yanında oldu. Biz göbeğini kaşıyan adam, kömürcüler, makarnacılar, gericiler, yobazlar diye milleti tanımlayan ve milleti aşağılayanları sevmedik. Biz istedik ki devlet bizi tanımlamasın devlet bizi tanısın. Biz eski Türkiye’ye dönmek istemiyoruz. Eski Türkiye’den memnun değildik. Eskilerin utanç verici fotoğraflarını tekrar görmek istemiyoruz” diye konuştu.

Mehmet Kocatepe: Cumhurbaşkanımız güçlü bir oy ile seçilemez ise, 2 arkadaşım meclise gidemez ise Kocatepe’nin Başkan olmasının ne önemi var. 24 Haziran’a daha çok kenetlenerek çalışmalıyız.

Artvin Belediye Başkanı Mehmet Kocatepe ise selamlama konuşmasında Memur-Sen camiasının Artvin’de böylesine büyük bir kalabalık ile bir iftar programı düzenlemesinin çok değerli ve kıymetli olduğunu belirterek Türkiye’nin en büyük konfederasyonu olan Memur-Sen’in bu ülkeye sağladığı kazanımlarında çok büyük olduğuna vurgu yaptı. Artvin’de 4 yılda çok büyük ve önemli hizmetler gerçekleştirdiklerini hatırlatan Başkan Kocatepe, bu hizmet ve yatırımların artarak devam etmesi için AK Parti’nin Meclis’te güçlü olması ve Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın da çok büyük bir oy farkıyla yeniden Cumhurun Başkanı olması gerektiğini ifade etti. Başkan Kocatepe sözlerini; “ Ben Artvin’de başkan olsam ne olur olmasam ne olur? Eğer Cumhurbaşkanımız güçlü bir oy ile yeniden seçilemez ise benim başkanlığım neye yarar ki. Eğer, meclise iki arkadaşımızı gönderemez isek o zaman benim başkanlığımın ne kıymeti kalır ki? Bakınız ülkemiz 16 yılda nereden nereye geldi. Bizlerin 16 yılda ki kazanımlarını kaybetmemiz için 24 Haziran seçimleri çok ama çok önemlidir. Ülkemizin 16 yıl öncesine yeniden geriye dönmemesi adına bizlerin durup dinlenmeden çalışması ve koşturması gerekmektedir. Bir oya bir oy, 4 oya 8 oy katmamız gerekiyor ki Türkiye bir daha asla geriye dönmesin. Bu duygularla sizleri selamlarken böylesine büyük bir katılım ile iftar programını bir şölene çevirdiğiniz için teşekkür ediyorum. İnşallah 24 Haziran’da şölen olacaktır” diye konuştu.

AK Parti Milletvekili adayı Muzaffer Çorbacı: Bugün Büyük Bir Gururu Yaşıyorum

Memur-Sen Artvin Şubesi’nin iftar programına katılan AK Parti Milletvekili adayı Muzaffer Çorbacı bir konuşma yaparken iki sebepten dolayı büyük bir gurur yaşadığını söyledi. Çorbacı konuşmasında; “ Bugün sizlerle bir arada olmaktan, Türkiye’nin en büyük konfederasyonunun iftar programında yer alıyor olmaktan dolayı mutluyum. Bugün iki büyük gururu yaşamaktayım. Birincisi Türkiye’de 16 yılda büyük hizmetler yapan ve bu ülkeyi gelişmiş ülkeler seviyesine çıkaran bir partinin mensubu olmaktan dolayı, ikincisi ise böylesine kıymetli ve değerli olan bir partiden milletvekili adayı olmaktan dolayı mutluluk yaşıyorum. Bu büyük bir onur ve mutluluktur. İnşallah 24 Haziran’da Artvin’de iki milletvekili olarak meclise gideceğiz ve İsrafil abimizin ilimize kazandırdığı hizmet ve yatırımları daha da arttırarak sürdüreceğiz. Bunu hep birlikte başaracağımıza inanıyorum. ” diye konuştu.

Erkan Balta: Her zaman bu ülkenin geleceği için dik duruş sergileyen Memur-Sen ile birlikte olmaktan mutluluk duyuyorum.

AK Parti Artvin Milletvekili adayı Ertunç Erkan Balta ise yaptığı selamlama konuşmasında Türkiye’nin 16 yılda geldiği noktaya dikkat çekerek başladı. Türkiye’nin en büyük memur sendikası ve konfederasyonunun iftar programında böylesine kalabalık bir katılım ile birlikte iftar açmaktan dolayı mutlu olduğunu ifade ederek konuşmasına devam eden Balta, Memur-Sen’in her zaman bu ülkenin geleceği için dik duruş sergilediğini ve bu ülkede karanlık güçlerin her harekete geçtiğinde bu dik duruş ile karşılarına dikilen konfederasyon olduğunu hatırlattı. 24 Haziran seçimlerinde ülkenin ya kazanımlara devam ya da bu kazanımları kaybetmek için tamam diyeceğinin altını çizen Erkan Balta, bu ülkenin artık vakit kaybetmesinin mümkün olmadığını ve 24 Haziran’ın Türkiye Vakti olduğunu ve Vaktin Artvin vakti olduğuna dikkat çekti. AK Parti’de 7 yıldır öylesine muhteşem bir vekillik yapan ağabeylerinin arkasından mecliste Artvin’i temsil edecek olmalarının kendileri için son derece zor olduğunu belirten Balta, bu zor görevi yine İsrafil Kışla’nın destekleriyle ve onun tecrübeleriyle aşacaklarını ve 24 Haziran’dan sonra iki milletvekili olarak meclisi Artvin’i temsil edeceklerini vurguladı. Konuşmasının son bölümünde ‘Güçlü Meclis, Güçlü Hükümet için çalışmaya ve koşturmaya mecbur olduklarını belirterek kapı kapı dolaşıp oy istemeye ve AK Parti’mizin bu ülkeye 16 yılda sağladığı kazanımları halka anlatmaya devam edeceklerini belirterek Memur-Sen camiasından bu ülkenin geleceği için destek istedi. Bugün muhalefet partilerinin 16 yılda bu ülkeye kazandırılan büyük hizmet ve yatırımları yıkmakla tehdit ederken AK Parti daha fazlasını yapmak istediğini anlatıyor diyen Erkan Balta, 24 Haziran’ın ülkenin 16 yıl öncesi karanlık döneme mi yoksa 2023, 2053 ve 2071 vizyonu ile gelişmiş ve modern bir ülke olmaya mı karar vereceği seçim olduğunun tercihinin yapılacağı seçim olduğunu hatırlatarak konuşmasını sonlandırdı.

İsrafil Kışla: 16 yıl önce potansiyel suçlu görülmekten bugün ki noktaya gelmemizi sağlayan Allah’ımıza şükürler olsun.

İftar programının son konuğu ise AK Parti Artvin Milletvekili Dr. İsrafil Kışla idi. Kışla’nın anons edilmesiyle adeta alkış tufanı koparken Kışla yoğun alkışlar arasında sahneye çıktı. Kışla konuşmasında 16 yıl öncesindeki Türkiye’ye atıfta bulunarak Türkiye’nin 16 yılda dibe vurmuş halden uçuşa geçmiş bir hale geldiğini hatırlattı. Kışla konuşmasında; “ Allah’ıma şükrediyorum. 16 yılda nereden nereye geldiğimizi görerek ve fark ederek Mevlama şükürler ediyorum. Binlerce kez şükürler olsun ki bugün ki tabloyu ve hali görebildik. Değerli katılımcılar, Memur-Sen camiası, şöyle bir 16 yıl öncesini düşünelim. Her birimizin potansiyel suçlu göründüğü o günlere bir gidelim. Başörtülülerin okullara alınmadığı, sırf inançlıdır diye insanların fişlendiği, namaz kılıyor diye inançlı insanların askeriyeden atıldığı, din eğitimlerinin verilmediği, İmam Hatip mezunu diye çocuklarımızın üniversitelere alınmadığı bir ülkeden bugün Türkiye’nin en büyük konfederasyonunun Memur-Sen olduğu bir noktaya geldik. Dün din eğitimleri alamayan çocuklarımıza rahatlıkla din eğitimleri verilirken artık çocuklarımız her istedikleri anda Kur-an eğitimleri almaktalar. Başörtülü bayanlarımız devlet dairelerinde çalışabilir iken başörtülü kızlarımız tıp eğitimleri alabiliyorlar. Ne mutlu ki o noktadan bu noktaya geldik. Bakınız sadece sosyal haklar ve inanç yönünden gelişmedik. Ülkemiz 16 yıl önce bir milyar dolar borç bulmak için Amerika’nın başkanının karşısında el bağlar iken bugün İMF’ye borç verecek duruma geldi. Ülkemiz her alanda kıyas dahi kabul edilemeyecek bir noktaya gelmiş iken bu ülkenin gelişmesinden rahatsız olanların dışarıdan desteklediği içimizdeki Tamamcılar ile birlikte yeniden o karanlık günlere dönmesini arzu edenler var. Bizim görevimizde 24 Haziran’da bu ülkenin ‘Durmak yok yola devam’ demesini sağlatmaktır. Bakınız, görevler gelip geçicidir. Allah’ım bana 7 yıl bu ile, bu ülkeye, partime ve milletime milletvekili olarak hizmet etmeyi nasip etti. Elimden geldiğince 7 yıl boyunca bana güvenenlere mahcup olmamak için çalıştım. Nihayetinde bu görevlerin de bir sonu vardır. Hiç kimse vazgeçilmez değildir. Dün milletvekiliydim 24 Haziran’dan sonra milletvekili olmayacağım. 24 Haziran sonrasında partimiz bana ne görev verir ise o görevi yapmaya devam edeceğim. Bir görev vermez ise milletvekili olmadan önce stklarda Artvin’i temsil ettiğim ve hizmet etmeye gayret gösterdiğim gibi yine aynısını yapacağım. Görevi şimdi iki arkadaşımıza devrediyorum. Gönlüm rahat. Huzurluyum ve sevinçliyim. 24 Haziran’dan sonra da her zaman yine sizlerin yanında ve sizlerin hizmetinde olacağım. Onların da yanında ve yardımcıları olacağım. Bugüne kadar bana yaptığınız katkılar, sağladığınız destekler için teşekkür ediyorum. Bana güvendiniz ve beni meclise gönderdiniz. Bende sizlerin güvenlerini boşa çıkarmamanın mücadelesini yaptım. Sizlerden haklarınızı helal etmenizi diliyorum. Allah’a emanet olun. 24 Haziran’da sizlerin bu iki arkadaşımı meclise göndermenizi istiyorum. Artvin’in daha güçlü temsili yine Artvin’e katkı sağlayacaktır. ” diye konuştu.

İftar programı yapılan duaların ardından son buldu.

 

 

Benzer yazılar