CUMHURBAŞKANI BAŞ DANIŞMANI İSRAFİL KIŞLA VE AK PARTİ ARTVİN M.VEKİLİ AV. ERKAN BALTA, ULAŞTIRMA BAKANI ADİL KARAİSMAİLOĞLU’NU MAKAMINDA ZİYARET ETTİ

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı İsrafil Kışla ve AK Parti Artvin Milletvekili Av. Erkan Balta, Ulaştırma Bakanı Adil Karaismailoglu’nu makamında ziyaret ederek istişarede bulundular.

Bakan Karaismailoğlu ziyarette, Türkiye’nin her noktasında olduğu gibi Artvin’de de Bakanlık ve hükümet olarak Cumhurbaşkanı Erdoğan liderliğinde çok büyük işler yaptıklarını belirterek bu işleri bir an önce bitirip bundan sonra da ihtiyaçlar doğrultusunda yeni planlamalar yaparak hep birlikte ekip olarak çok güzel işlere imza atacaklarını söyledi.

Karaismailoğlu, son 18 yılda Artvin’in ulaşım ve iletişimi için yaklaşık 8 milyar 639 milyon lira yatırım gerçekleştirdiklerini kaydederek, “2003 yılına kadar 22 kilometre bölünmüş yol varken bugün 46 kilometrelerin üzerine çıkardık. Artvin-Erzurum ayrımı, Oltu-Olur yolu, Borçka-Artvin ayrımı, Murgul-Damar yolu gibi proje tutarı 4 milyar 360 milyon olan 14 kara yolu projesinde de çalışmalarımız hızlıca devam ediyor.” dedi.

AK Parti Artvin Milletvekili Av. Erkan Balta ziyarete ilişkin şunları belirtti: ”Ulaştırma Bakanımız Sayın Adil Karaismailoglu’nu, Cumhurbaşkanı Başdanışmanı İsrafil Kışla ile beraber ziyaret ederek, Artvin’imizin Ulaştırma Bakanlığı ile ilgili beklentilerini ve devam eden yatırımları konuştuk. Sayın bakanımıza göstermiş olduğu ilgiden dolayı şükranlarımı sunuyorum.”

Benzer yazılar