“Okuyan Şehrin Fuarı”

Elazığ Belediyesi destekleri ile Artvin Belediyesi tarafından düzenlenerek Gelecek Fuarcılık tarafından organize edilen “Artvin Belediyesi 1. Kitap Fuarı” 12-17 Şubat tarihleri arasında Artvin Gençlik Merkezinde okurlarla buluşuyor.

32 yayınevinin katılımıyla gerçekleşecek olan “Artvin Belediyesi 1. Kitap Fuarı” sevilen yazarlar, imza günleri, söyleşiler ve sürpriz etkinliklere ev sahipliği yapacak. Girişin ücretsiz olduğu fuar her gün 10.00-21.00 saatleri arasında ziyaret edilebilecek.

Bilginin temel taşıyıcısı kitabın şehrimiz okurlarına ulaşması ve İlimizin kültürel değerlerinin yaşatma, geliştirme, yayma, tanıtma, değerlendirme ve benimsetmeye yönelik olarak ulusal ve uluslar arası yayınevleri şair ve yazarların katılımıyla “Artvin Belediyesi 1. Kitap Fuarı” düzenlenecektir. 12 Şubatta kapılarını açacak olan fuara tüm kitap severler davetlidir. Fuarla ilgili en güncel haberleri, konuk yazarları, imza günlerini, ulaşım bilgilerini ve etkinlikleri facebook/@gelecekfuarcilik, instagram/@gelecekfuarcilik hesaplarından takip edebilirsiniz.

AVBM

Benzer yazılar