İmtihan” Adlı Şiir Kitabı Şavşat’ta Görücüye Çıktı Hemşerimiz Ferhan Demiral’ın Yazdığı “İmtihan” Adlı Şiir Kitabının Tanıtımı Yapıldı.

Şavşat Devlet Hastanesi’nde Personel Şefi olarak görev yapan Ferhan Demiral’ın “İmtihan” adlı şiir kitabının tanıtımı yapıldı. Şair Ferhan Demiral geçtiğimiz günler de görev yaptığı Şavşat Devlet Hastanesi’nde yazdığı şiir kitabının tanıtımını yaparak imzaladı. ‘İmtihan’ şiir kitabının tanıtımı ve imza gününe Şavşat Devlet Hastanesi Başhekimi Op.Dr.Gürol Köroğlu, Şavşat Devlet Hastanesi Müdürü Ramazan Çakmak, Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü Songül Kaya ve hastane personeli katıldı.

Tanıtımda bir konuşma yapan şair Ferhan Demiral; “Bugün yazmış olduğum şiir kitabımın ilk tanıtım ve imza gününü görev yaptığım kurumda tanıtmak istedim. Bana bu imkanı veren başta hastanemiz başhekimi sayın Op. Gürol Köroğlu’na, hastane müdürümüz Ramazan Çakmak’a ve katılan hastane personeline teşekkür ediyorum. Şiir yazmaya 1983 yılında başladım. Sevgili annemden 6 yaşında yetim kalmam çektiğim sıkıntılar beni ister istemez Halk Şairi yaptı. 900’ü aşkın siirim vardır. İlk şiir kitabım Pamiray Yayınları tarafından 2018 yılında çıktı. Allah nasip ederse 2. kitabımı hayatımı konu alan Roman yada hikaye olarak çıkarmayı düşünüyorum.” Dedi. Konuşmaların ardından şair Ferhan Demiral imzaladığı şiir kitaplarının dağıtımı yaptı.

Şair Ferhan Demiral’ın Özgeçmişi Şavşat ilçesi Kocabey Köyü İspiroğlu mahallesinde 1964 yılında dünyaya gözlerimi açtım. İlkokulu Köprülü Köyünde  ortaokulu Veliköyünde Liseyi Şavşat Lisesinde okuyarak 1981 yılında mezun oldum. Her Şavşatlı gibi okuma uğruna birçok zorluklara göğüs gerdim. Köyden pazar günü yayan yola çıkarken sırtımız da bir hafta boyunca yiyeceğimiz poğaça ve katık olarak aldığımız zeytin ile peynir vardı. Rahmetli babamın sözünü tutarak evlenerek 1988 yılında Çayeli’nde Akfa Çay paketleme Fabrikasında işe başladım. Memuriyete atılmak ve beş puanla kaybettiğim Üniversiteyi bitirmek için 1989 yılında İstanbul’a giderek Bayrampaşa SSK Dispanserinde Memur olarak göreve başladım.2006 yılında dışardan okuyarak Anadolu Üniversitesi İşletme Fakültesini bitirerek İstanbul Eğitim ve Araştırma Hastanesine atandım. Aynı hastanede Ayniyat Saymanı görevinde

bulundum. Daha sonra evime yakın olan İstanbul Kanuni Sultan Süleyman Eğitim ve Araştırma hastanesine Şef

olarak atandım. 25 yıl görev yaptığım İstanbul’da 5 yıl görev yaptığım Bursa’da hep memleket özlemiyle yandım tutuştum. Senelik iznimi memlekette geçirmeme rağmen köyüme ve memleketimin güzel insanlarına doymadan

ayrılmak zorunda kalıyordum. Askerde Psikolojisi bozulan oğlum için Doktor tavsiyesi üzerine Sağlık mazereti

nedeniyle çok sevdiğim memleketime tayin yaptırarak Şavşat Devlet Hastanesine 03.07. 2018 tarihinde Şef olarak göreve atandım. Şiir yazmaya 1983 yılında başladım. Sevgili Annemden 6 yaşında yetim kalmam çektiğim sıkıntılar beni ister istemez Halk Şairi yaptı. 900’ü aşkın şiirim vardır. İlk şiir kitabım Pamiray Yayınları tarafından 2018 yılında çıktı. Allah nasip ederse 2.kitabımı hayatımı konu alan Roman yada hikaye olarak çıkarmayı düşünüyorum.

Beykent Üniversitesin de Yüksek Lisansımı 2015 yılında tamamladım. Evli 4 çocuk 2 torun sahibi

Benzer yazılar