ENGELLERİ BİRLİKTE AŞALIM PROJESİ

 

Engelleri Birlikte Aşalım projesi kapsamında Milli Eğitim Müdürlüğü koordinasyonunda Rehberlik ve Araştırma Merkezi tarafından uygulanmakta olan Özel Eğitim ve Rehberlik öğretmenlerinin görev aldığı engelli bireylerin ailelerine Danışmanlık Hizmeti vermek amacıyla gerçekleştirilen ev ziyaretine Karadeniz Bakır İlkokulu Özel Eğitim Sınıfı öğrencisi Melisa Bayraktar Artvin Valisi Yılmaz Doruk’un Eşi Meral Doruk hanımefendi ve İl Milli Eğitim Müdürü Abdulcelil Kahveci katıldı.

Aileye uzman ekip tarafından engelli bireyin özellikleri, engelli bireylerin hakları ve engelli bireye yaklaşım konusunda bilgi verildi.

Aile ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.  İl Milli Eğitim Müdürü Abdulcelil Kahveci il genelinde 4 yıldır uyguladıkları projeyle engelli bireylerin ailelerine Rehberlik ve danışmanlık hizmeti verdiklerini ve bu kapsamda 100 aileye danışmanlık yaptığını belirtti.

Hanımefendi Doruk, uygulamadan duyduğu memnuniyeti dile getirerek, projede görev alan yönetici ve öğretmenlere teşekkür etti.

Hanımefendi Doruk aileyle ve küçük Melisa ile yakından ilgilendi.

Benzer yazılar