Başkan Hekimoğlu: “Daha Güzel Ve Daha Temiz Bir Arhavi İçin Çalışıyoruz” Çöp Taksi 7 Gün 24 Saat Hizmet Vermeye Devam Ediyor

Arhavi Belediyesi’nin hizmet araçları arasında yerini alan Çöp Taksi, göreve durmaksızın devam ediyor. Şehrin her noktasında devriye görevi yapan Çöp Taksi, gerek temizlik özelliği, gerekse pratikliği ile görevini eksiksiz yerine getiriyor. 7 gün 24 saat hizmet vermeye devam eden Çöp Taksi, vatandaşlar tarafından memnuniyetle karşılanıyor.

Cadde ve sokaklarda moloz birikintisi, kalorifer atıkları, inşaat atıkları ve diğer  çevre  ve görüntü kirliliği gibi oluşan tüm unsurların anında müdahalesini sağlayan aracı talep etmek için 312 3030 nolu ihbar hattı ile iletişime geçilebilir. Girmesi zor olan cadde ve sokaklarda dolaşarak, daha kolay ve süratli bir şekilde biriken çöpleri toplayan araç ile ilgili açıklama yapan Arhavi Belediye Başkanı Coşkun Hekimoğlu; “Daha güzel ve daha temiz bir Arhavi için gece gündüz demeden çalışıyoruz. Sadece yaz dönemi için değil yıl boyunca bu titizlikle çalışmaya devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

Benzer yazılar