Artvin Hopaspor Peş Peşe Yaptığı Transferlerle Göz Doldurdu

Artvin Hopaspor 2018-2019 3 Lig karşılaşmaları öncesi peş peşe yaptığı transferlerle göz doldurdu.

Artvin Hopaspor 2018-2019 3 Lig karşılaşmaları öncesi peş peşe yaptığı transferlere göz doldurdu. Yönetim-Teknik kadro ve Transfer komitesinin koordineli çalışmaları ile noksan bölgelerde gerekli transferler yapılırken noksan kalan 2-3 oyuncu için de görüşmelerin yapıldığı ve kısa sürede sonucun alınacağı açıklandı.

İşte Artvin Hopaspor’ un Mor Beyaz renklere bağladığı yeni transfer listesi:

2018-2019 Spor Toto 3. Lig sezonu ilk transferi deneyimli, kariyerli, tecrübeli en önemlisi Hopa’yı çok iyi bilen çocukluğu Hopa’da geçmiş, Hoca İbrahim Tolgay Kerimoğlu ile yapılarak Kerimoğlu takımın başına getirildi.

Artvin Hopaspor Teknik direktörü İbrahim Tolgay Kerimoğlu, 1.Yrd. Antrenör Nevzat Aksoy, 2.Yrd Antrenör Koray Balcıoğlu, Kaleci Antrenörü Muhammet Köseoğlu, İdari menajer Fatih Albay ile de anlaşma sağlanarak Teknik kadro oluşturuldu.

Süper Lig Ekiplerinden Antalyaspor AŞ’den Kaleci 1996 Uşak doğumlu Ahmet Özden ile 1 yıllık sözleşme imzalandı.

Karşıyaka altyapısında yetişmiş, TFF 2.Lig Ekibi Zonguldak Kömürspor’dan sol kanat oyuncusu 1993 Ankara doğumlu Ali Kemal Özkan ile 2 yıllık sözleşme imzalandı.

Galatasaray altyapısında yetişmiş, İstanbulspor AŞ’den kanat oyuncusu 1994 İstanbul doğumlu İsmail Sarı ile 1 yıllık sözleşme İmzalandı.

TFF 2.lig Ekibi Kahramanmaraşspor’da başarılı bir performans gösteren 1995 Balıkesir Doğumlu Stoper Bilal Hallaçlar ’la 2 yıllık sözleşme imzalandı.

TFF 2.lig’de 146, TFF 3.lig’de 109 maçta başarılı bir grafik sergileyen orta saha oyuncusu 1987 Yalova doğumlu Emrah Şahinçiftçi ile 1 yıllık sözleşme imzalandı.

Geçtiğimiz Sezon Ofspor’da Başarılı Bir Grafik Sergileyen Sol Bek Oyuncusu 1995 İstanbul Doğumlu Arif İşçi İle 2 Yıllık Sözleşme İmzalandı.

Geçtiğimiz Sezon Bayrampaşa’da Şampiyonluk Yaşayan Sağ Bek Oyuncusu 1992 İstanbul doğumlu Gökhan Günel’le 1 Yıllık Sözleşme imzalandı.

TFF 2.Lig Kırmızı grupta mücadele eden Kastamonuspor 1966 kulübünde forvet arkası oynayan 1996 İstanbul doğumlu Mustafa Pınar ile 2 yıllık sözleşme imzalandı.

Dış transferde 1992 Trabzon doğumlu stoper 3.lig 2.grup ekiplerinden 1461 Trabzon takımından Rasimcan Değirmenci ile Sözleşme imzalandı.

Dış transferde stoper oyuncusu Doğancan Kılıç ve forvet oyuncusu Canberk Özçakır ile sözleşme imzalandı.

3.Lige çıkarak Şampiyon olan kadrodan Hopa’nın evlatları Can Yılmaz ve Serdar Ustabaş olmak üzere geçtiğimiz sezonda A. Hopaspor’da Mustafa Serkan Demirel, Fazlı Ayan ve Yunus Yılmaz ile sözleşme imzalandı.

TFF 1.Lig Ekibi Denizlispor A.Ş altyapısında yetişmiş,2.Lig Ekibi Fethiyespor’dan 1996 doğumlu orta saha oyuncusu Mustafa Diler’le 1 yıllık sözleşme imzalandı.

 

Benzer yazılar