Sahil Adayına Sahip Çıkıyor

Muzaffer Çorbacı: Artvin’de Üretim Fabrikaları Kurarak Bölgede İş Gücünü Arttırabiliriz

Milletvekili seçimleri öncesi adaylar çalışmalarını sürdürürken, Artvin’de farklı bir heyecan yaşanıyor. AK Parti’nin Arhavili adayı Muzaffer Çorbacının iddialı gelmesi sahil bölgesini bir birine kenetledi.

24 Haziran seçimleri öncesi siyasi partiler seçim çalışmalarını sürdürüyor. Bir çok parti aday adayları arasında kolay bir seçim yaparken AK Parti farklı bir strateji izleyerek yeni bir hamle yaptı. AK Parti 2. sıra Milletvekili adayını Artvin’in sahil ilçelerinden Arhavi’den seçimini yaptı. Arhavi’nin köklü ailelerinden olan Muzaffer Çorbacı kendisi başarılı bir iş adamı. Muzaffer Çorbacının iddialı gelişi Arhavi, Hopa ve Kemalpaşa ilçelerinde farklı bir heyecana neden oldu. Sahilden çıkabilecek bir adayın bu ilçeler daha çok hizmet verebileceği kavramına varan vatandaşlar Çorbacıoğlu’nu destekleyeceklerini belirttiler. AK Parti geçmiş yıllarda Hopa’dan çıkardığı 2. sıra adayı ile 4000 ( dört bin ) oy gibi bir rakam ile 2. milletvekilini Ankara’ya göndermeye çok yaklaşmıştı. Bu taktiği tekrar izleyen AK Parti kurmayları bu sefer seçimi Arhavi’den yaparak sahil ilçelerinin birlik ve beraberliğini sağladı. Arhavi, Hopa ve Kemalpaşa seçmeni geçmiş yıllarda Arhavi’den milletvekili çıkan Yüksel Çorbacıoğlu’nu örnek göstererek o dönemde gerçekleşen kenetlenmenin bu dönemde de olacağını belirttiler.

Çorbacı: Artvin’in milletvekili olacağım ancak sahil milletvekilliğini göndermek için çok inançlı

AK Parti’den 2. sıra milletvekili adayı olan Muzaffer Çorbacı yaptığı açıklamada ” Ben seçilirsem Artvin’ in milletvekili olacağım lakin görüyorum ki sahil ilçelerimiz milletvekilliği göndermeleri konusunda çok inançlılar kendi evlatlarına sahip çıkarak daha çok imkanların geleceğine inanıyorlar. Bu inanç tabi ki de doğruluk payı vardır. AK Parti  zaten 2 milletvekili gönderdiğinde bizim elimiz kolumuz daha güçlü olacaktır ve daha çok çalışacağız. AK Parti genel merkezinden ismim çıktığı andan itibaren sahaya inerek çalışmalar başladım. Başta Arhavi, Hopa ve Kemalpaşa olmak üzere tüm ilçelerimizde büyük bir sevgi ile karşılanıyoruz. Sahil ilçelerimizin evladına sahip çıkması beni daha çok mutlu ettiği gibi iki milletvekilinin de Ankara’ya gideceği inancını arttırdı. Ben artık inanıyorum ki AK Parti 2 milletvekili ile Ankara’da Artvin’i temsil edecektir. Teşkilatlarımız arasında da bu inanç ve kararlılık devam etmektedir. Türkiye’nin istikrarlı bir şekilde yoluna devam etmesi için Vakit Türkiye Vakti, Vakit Artvin Vakti diyerek çalışmalarımıza devam ediyoruz. Artvin’e gelen yatırımlar AK Parti’nin ne kadar özverili çalıştığını göstermektedir. Özellikle sahil ilçelerimiz turizm ve ticaret açısından gelişmeye müsait olan yerlerimizdir bu konuda özverili bir çalışma yaparak turizm ve ticaret merkezleri oluşturabiliriz. Ben ticaret insanıyım sanayinin ne demek olduğunu çok iyi biliyorum. Kayseri gibi Türkiye’nin gelişmiş sanayilerinden olan bir bölgede iş yapmaktayım. Bölgemizde kurulacak olan üretim fabrikaları ile bu bölgeyi zenginleştirip iş gücünü arttırıp bölgenin ekonomisini güçlendirerek göçü engelleyebiliriz. Bu konuda çok önemli projelerim var. Deniz yolu ulaşımı ve Sarp kara hudut kapısının ilçelerimizde olması bizim için bir avantajdır bunu değerlendirmek gerektiğini düşünüyorum “dedi

AK Parti milletvekili Çorbacı katıldığı tüm programlarda ilgi ve sevgi ile karşılanıyor.

Benzer yazılar