AK Parti’nin Milletvekili adaylarının Seçim Programı Arhavi’de Devam etti

Arhavililerden AK Parti’nin Adaylarına Sıcak İlgi…Adalet ve Kalkınma Partisi, 24 Haziran Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği Genel Seçimleri için çalışmalarını hızlandırarak devam ediyorlar. Milletvekili adayları Av. Erkan Balta ve Muzaffer Çorbacı’nın bu sefer ki durakları Arhavi ilçesi olurken, Arhavi ilçesindeki seçim çalışmalarında milletvekili adaylarına yoğun ve sıcak ilgi gözlerden kaçmadı. Arhavi’de esnaf ve kamu kuruluşlarını gezen adaylar 24 Haziran’da Güçlü Hükümet Güçlü Meclis için destek istediler.

AK Parti’nin milletvekili adayları Erkan Balta, Muzaffer Çorbacı seçim çalışmalarına Arhavi ilçesinde devam ederken, Arhavi ilçesindeki seçim çalışmalarına Arhavi Belediye Başkanı Coşkun Hekimoğlu, Arhavi İlçe Başkanı Ufuk Yıldız, İl Başkan yardımcıları, AK Parti Arhavi Kadın Kolları Başkanı Melek Küçükay, Gençlik Kolları Başkanı Serhat Altıntaş, İl Genel Meclis Üyesi Hakkı Aytolan’da katıldılar. Arhavi ilçesindeki programa Arhavi LİPTON Çay Fabrika ziyareti ile BİSMİLLAH diyen adaylar burada çay fabrikasındaki çalışanlar ve yetkililerle görüştüler. Çay fabrikasının çalışmaları hakkında bilgi alan adaylar işçilerle tek tek görüştükten sonra fabrikadan ayrıldılar.

AK Parti’nin adaylarının ikinci durağı ise Arhavi Kaymakamlığıydı. Kaymakam Hasan Ongu’yu makamında ziyaret eden AK Parti Milletvekili adayları Erkan Balta ve Muzaffer Çorbacı ile beraberindekiler bir süre görüşme yaptılar. Hasan Ongu nazik ziyaretten dolayı AK Partililere teşekkür etti.

Arhavi ilçesindeki ziyaret programı esnaf gezisi ile devam etti. Milletvekili adayları Erkan Balta ve Muzaffer Çorbacı tek tek esnafları ziyaret ederek destek ve dualarını talep ettiler. Esnafların sorun ve dertlerini de dinleyen adayların ilçedeki programı akşam saatlerine kadar sürdü. Ziyaretlerde esnafların kendilerine gösterdikleri ilgiye teşekkür eden adaylar Arhavi’de sıcak bir şekilde karşılanmanın mutluluğunu yaşadılar. Burada kısa bir değerlendirmede bulunan AK Parti Milletvekili adayı Erkan Balta, seçim çalışmalarının yoğunluğunu arttırarak çalışmalara hız verdiklerini belirterek Arhavi’de sıcak bir şekilde karşılandıklarını ve halkın ‘Güçlü Meclis ve Güçlü Hükümet’ için yine tercihin AK Parti olacağına dayalı görüş ve düşüncelerini almanın mutluluğunu yaşadık. Sahadaki çalışmalarında halkın yoğun ilgisiyle karşılaştıklarını ifade eden Erkan Balta, Artvin’de gittikleri her yerde tek bir sloganın öne çıktığını belirterek o sloganın da ‘Yaparsa Yine AK Parti Yapar’ olduğunu ifade etti.

Seçim çalışmalarında gittikleri her noktada 24 Haziran’ın ya 16 yıllık kazanımların artarak devam etmesi yada 16 yıl öncesindeki rotası ve ufku belli olmayan Türkiye’ye dönüş anlamı taşıdığını anlattıklarını ifade eden Ertunç Erkan Balta, Artvin halkının tercihinin kazanımların artarak devam etmesinden yana görüş bildirmekten yana bir tavırda bulunduğunu görmekten mutluluk duyduklarını sözlerine ekledi.

AK Parti Milletvekili adaylarının yoğun ziyaret programları sürerken AK Parti’nin il ve ilçe teşkilatlarının da ziyaret ve seçim çalışmaları hızlı bir şekilde sürdürülüyor.

 

Benzer yazılar