CHP Kadın Kolları Çalmadık Kapı Bırakmıyor

CHP Artvin İl Kadın Kolları 24 Haziran’da yapılacak olan seçimler için çalmadık kapı bırakmıyor.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Artvin İl Kadın Kolları üyeleri yağmur çamur demeden mola vermeden halka ulaşmaya, CHP’nin projelerini anlatmaya devam ediyor.

Cumhuriyet Halk Partisi Artvin İl Kadın Kolları, kent merkezindeki seçim çalışmasına devam ediyor. Her gün bir mahalleyi ziyaret eden CHP’li kadınlar alan çalışması yaparak kadınlara aile CHP’nin projelerini anlattılar.

Cumhuriyet Halk Partisi Artvin İl Kadın Kolları mahalle, köy, il, ilçe tüm yurttaşlara ulaşıp Artvin’in ve Türkiye’nin kaderini değiştirecek projelerini anlatmaya devam ediyorlar. Cumhuriyet Halk Partisi Artvin örgütü 24 Haziran 2018 Pazar günü gerçekleştirilecek olan genel seçimde Cumhurbaşkanı seçimleri için  Muharrem İnce’ye  ve Milletvekili seçimleri için 1. Sıra adayı Uğur Bayraktutan ve ikinci sıra adayı Yalçın Emiralioğlu’na oy istediler.

Muharrem İnce’yi Cumhurbaşkanı yapmak isteyen ve iki milletvekili adaylarını da Ankara’ya göndermek isteyen Cumhuriyet Halk Partisi’nde Kadın Kolları büyük bir inançla çalışıyor. İl kadın Kolları Başkanı Gülşen Kurul ve kadın kolları üyelerinin destek verdiği CHP’li kadınlar, her gün başka bir mahalleye giderek, projelerini anlatıyorlar.

Benzer yazılar