Artvin-Ardahan İl Müftüleri Tarafından Kardeş Şehir Buluşması Artvin’de Düzenlendi

Ardahan İl Müftüsü Dr. Şaban Kondi, Başkanlık Müftüsü Ahmet Erdem, Posof Müftüsü Osman Güneş, Çıldır Müftüsü Mahmut Cebeci, Hanak Müftüsü Metin Dertli ve Ardahan İl Vaizi Abdurrahman Akbaş, Ramazan ayı vesilesiyle vaaz ve irşat faaliyetlerinde bulunmak üzere Artvin İl Müftüsü Hasan Güneş’in misafirliğinde Artvin Sofrası Marina Konaklama tesisinde iftar yemeği verildi.

Diyanet İşleri Başkanlığı’nca 2018 Yılı Ramazan ayının bu seneki teması “İsraf Olmasın” konulu iftar yemeğine Müftülüğümüzün belirlediği “Kardeş İl” olan Ardahan İl Müftülüğü ve heyeti için verilen iftar yemeği ardından, Ardahan İl Müftüsü Dr. Şaban Kondi Merkez Camiinde, Posof Müftüsü Osman Güneş Yeni Mahalle (İskebe) Merkez Camiinde, Çıldır Müftüsü Mahmut Cebeci Halitpaşa Camiinde, Hanak Müftüsü Metin Dertli Yeni Camiinde ve Ardahan İl Vaizi Abdurrahman Akbaş Orta Mahalle Camiinde teravih namazı öncesi cemaate vaaz verdiler.

Kılınan teravih namazının ardından Dergah pastanesinde sohbet edildi; Ardahan İl Müftüsü Dr. Şaban Kondi Artvin İl Müftüsü olarak atanan Hasan Güneş’e görevinde başarılar dileyerek, mübarek Ramazan ayının başta bizlere, ülkemize ve tüm insanlığa hayır, iyilik, güzellik, sağlık, huzur, bereket ve kardeşlik getirmesini niyaz ve temennisinde bulundu.

İl Müftüsü Hasan Güneş, kendilerinden istifade ettik. Allah kendilerinden razı olsun. Kardeş şehir buluşmasının birlik ve beraberliğe yönelik olduğunu belirterek Ardahan İl Müftüsü ve heyetine teşekkür etti.

Sohbetten sonra Ardahan İl Müftüsü ve heyeti ilimizden  ayrıldı.

 

Benzer yazılar