HOPA EĞİTİM ÖĞRETİM KÜLTÜRE HİZMET DERNEĞİ KERMESİ YAPILDI.

Hopa Eğitim Öğretim ve Kültüre Hizmet Derneği kermesinin açılışını Hopa Kaymakamı Abdurrezzak Canpolat, Hopa Belediye Başkanı Nedim Cihan ve Hopa Müftüsü yaptı.. 

Hopa Merkez Kurs ve Okul Talebe Yardım Derneği tarafından Hopa Merkez Talebe yurdu yararına kermes düzenledi. Kermesin açılışını Hopa Kaymakamı Abdurrezzak Canpolat, Hopa Belediye Başkanı Nedim Cihan Ve Hopa Müftüsü yaptı.

Kermese AK Parti ilçe Başkanı İlyas Güven, Başkan Vekil Yardımcısı İsmail Uzun, Belediye Başkan Yardımcıları Ahmet İskender ve Yüksel Özbayraktar, İl Encümeni Hüsnü Çakır,  Hopa Ticaret Odası Başkanı Osman Akyürek, Hayırsever İş Adamları, Sivil Toplum Örgütler Temsilcileri, Daire ve Okul Müdürleri katıldı.

Kermesin açılışında kısa bir konuşma yapan Hopa Kaymakamı Abdurrezzak Canpolat  dayanışmanın en güzel göstergesi olan bu ve buna benzer kermeslerle ekonomik anlamda katkılar sağlayarak parasal desteklerin sağlanması önemli olduğunu söyledi.  Kurdele kesiminden sonra kermese katılan konuklar giyim bölümünü gezdikten sonra yiyecek bölümde yöresel yemekler halka sunuldu.

Kermes 16 nisanda 08:00’da başlayıp 21 Nisan 19:00’ da son bulacaktır.

Benzer yazılar