ARHAVİ MÜFTÜĞÜNDEN ANLAMLI KERMESE

Arhavi Müftülüğü ilçede yükseköğrenimde eğitim gören üniversite ve lise öğrencileri ile kuran kurslarında eğitim gören öğrenciler adına kermes düzenledi. Arhavi Yeni Cami’nin altında açılan kermese Arhavi Belediye Başkanı Coşkun Hekimoğlu, İlçe Emniyet Müdürü Ömer Faruk Gezgin, İlçe Müftüsü Sadık Havuz, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Arslanoğlu, kamu kurum ve kuruluşların daire amirleri, din görevlileri ve hayırseverler katıldı.

Açılış kurdelesini Başkan Hekimoğlu, İlçe E  mniyet Müdürü Gezgin, İlçe Müftüsü Havuz ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Arslanoğlu birlikte kestiler. Açılış dualarla yapıldı. Başkan Hekimoğlu açılışta yaptığı konuşmada kursların ihtiyaçlarını karşılanması ve standartlarının yükseltilmesi adına kermes gibi etkinliklerin çok önemli olduğunu belirtti.

Kermes adına hazırlanan stantları gezen Başkan Hekimoğlu ve beraberindekiler, alınan ürünlerin eğitimlerine devam eden ihtiyaç sahibi öğrenciler için kullanılacağının önemine vurgu yaptı. İlçe halkının hizmetine sunulan kermes 5 gün boyunca açık olacak.

 

Benzer yazılar