VE 9 YILLIK HASRET BİTTİ

ARTVİN HOPASPOR 3 LİG’TE

3 Lige yükselme Play Off karşılaşmasında Sivas’ta Ağrı 1970 Sporu uzatmaların 2devresinde Kral Bilal Çebi’nin attığı 2 golle yenerek 3 lige yükselme basarisini gösterdi.

Hopa’da her kesimi tek çatı altında toplayan Artvin Hopaspor sevgisi Malatya ve Sivas’tan bir defa daha tüm Türkiye’ye gösteren Artvin Hopaspor uzun bir aradan sonra 3. lige yükselme başarısını gösterdi.

Sivas 9 Eylül Stadyumunda oynanan karşılaşmayı izlemeye Hopa’dan ve Türkiye’nin dört bir tarafında bulunan Artvin ve Hopa’lı 10 bin civarında taraftar izleyerek karşılaşma boyunca takımlarını desteklediler.

Artvin Milletvekili Uğur Bayraktutan, Hopa Kaymakamı Abdurrezzak Canpolat, Kemalpaşa Kaymakamı M. Kemal Akpınar, bir önceki Hopa kaymakamı Tatvan Kaymakamı Ferit Görükmez, , Hopa Belediye Başkanı Nedim Cihan, Kemalpaşa Belediye Başkanı Ergül Akçiçek, Hopa Ak parti ve CHP İlçe Başkan ve Yönetim kurulu üyeleri, Hopa İl Genel Meclisi üyeleri, Hopa TSO Başkanı Osman Akyürek ile birlikte binlerce taraftar Sivas’a giderek, İl’de büyük heyecan yarattılar. Hopalı taraftarlar Sivas Meydanında kurulan horon halkaları ile adeta Sivas’a şenlik havası yaşattılar.

Sivas 9 Eylül Stadyumunda oynanan karşılaşmanın 90 dakikalık normal süresi 0-0 sona erdi. Uzatmaların ilk devresinde de gol sesi çıkmadı ve uzatma devrelerinin son devresinde sahaya kral Bilal Çebi çıktı ve peş peşe attığı gollerle takını 3l ige taşıyan isim oldu.

Artvin Hopa sporun sahadan 2-0 galip ayrılarak 3 lige çıkması tribünlerde büyük sevinç yaşattı. Futbolular ve taraftarlar uzun süre 3 lige yükselme sevinci yaşarken diğer bir sevinç de Artvin’de yaşandı. Hopa’da büyük coşku yaşayan Hopalılar Cumhuriyet meydanını yangın yerine döndürürken, uzun araç konvoyları sevinci yaşamaya devam ediyorlar.

Başkan Mübin Çakmak karşılaşma sonrası sevinç gözyaşları dökerken, bir yıllık emeği 3 lige yükselerek taçlandırdıkları için Yönetim kurulu üyelerine, teknik heyete, futbolculara ayrı ayrı teşekkür etti. Çakmak bu başarı da en büyük payın fedakâr ve cefakar Hopaspor taraftarlarında olduğunu ifade ederek “Hepinize teşekkür ediyorum” dedi.

Benzer yazılar