İYİ PARTİ ADAYLARINI TANITTI

İyi Parti Hopa Belediye Başkan adayı Turan Kasımoğlu tarafından Hopa Ticaret Odası konferans salonunda belediye meclis üyesi adayları ve İl Genel Meclisi üyesi adaylarının tanıtım toplantısına katılan davetliler salona sığmadı.Yoğun ilgi gören tanıtım toplantısında ilk olarak söz alan İyi Parti ilçe başkanı Mürsel Şişman davetlilere hitaben yaptığı konuşmada Biz Hopa ilçe başkanlığı olarak halkımızın talebini yerine getirdik bundan sonra hepimize görev düşmektedir dedi .
İYİ PARTİ HOPA BELEDİYE’Sİ ADAYI VE MECLİS ÜYESİ ADAYLARI TANITIMI KONUŞMASINDA ŞİŞMAN DAVETLİLERE HİTABEN YAPTIĞI KONUŞMASINDA ŞU SÖZLERE YER VERDİ.
Sayın il başkanım NECATİ KAŞIKCI
Sayın ilçe başkanlarımız
Sayın belediye başkan adayımız
Sayın meclis üyesi adaylarımız
Sivil toplum kuruluşlarımızın değerli temsilcileri
Basınımızın güzide mensupları
Değerli hanımefendiler, beyefendiler hepinizi saygı, sevgi ve muhabbetle selamlıyorum
Hepiniz hoş geldiniz sefalar getirdiniz
Bugün burada Hopa belediye başkan adayımız ve belediye meclisi ve il genel meclisi üyesi adaylarımızın tanıtımı için bir araya gelmiş bulunmaktayız İyi Parti olarak Artvin ve ilçelerinde tek aday çıkaran ilçe Hopa dır bildiğiniz üzere Artvin merkez ve diğer ilçelerimizde CHP ile ittifak yaparak tek aday çıkartılmıştır. Bize Hopa da CHP ile neden ittifak yapılmadığıyla alakalı haklı olarak sorular sorulmaktadır ancak, burada sizleri ve kamuoyunu bilgilendirmek için kısaca açıklama yapmak istiyorum
Hepinizin bildiği üzere Türkiye genelinde İyi Parti ile CHP ittifak yapmaktadır büyükşehir ve il belediye başkan adayları genel merkez Komisyonlarına ulaşan adaylar üzerinden belirlendi. İlçe belediye başkan adayları ise ilçe teşkilatlarına bıraktı biz de bu konu ile ilgili CHP Hopa ilçe başkanı ve yönetimi ile görüştük.
Kendilerine bu konuda asla aday ve meclis üyesi dayatması yapmadan sadece milletin sokağın vatandaşın kabul edeceği halkta karşılığı olan bir adayın olması dileğimizi ilettik. Bizim son derece uzlaşmacı bu tavrımıza iyi niyetimize CHP Hopa ilçe başkanlığı maalesef karşılık vermedi onlar bizimle masaya oturmak yerine ÖDP – HDP HALKEVLERİ ile sol ittifak adını verdikleri bir ittifak kurdular bizde iyi parti olarak bunların kurmuş oldukları bu ittifaktan dolayı kendi adayımızı çıkartma kararı aldık.
Nihayetinde az önce bahsettiğimiz sebeplerden ötürü CHP den istifa eden Turan Kasımoğlu nu aday gösterdik yine aynı sebeplerden ötürü CHP den istifa eden CHP eski ilçe başkanlarından Fehmi USTABAŞ VE Necmi YAZICI’ yı da meclis üyesi adayı gösterdik.
Bu süreçte bizimle beraber aynı yolda yürüyen demokrat partimize de göstermiş olduğu sağduyu için bir kez daha sizlerin huzurunda teşekkür ediyoruz.
Kıymetli Hopalılar bu sözlerimi iyi dinlemenizi istirham ediyorum
Adaylık sürecinde CHP genel merkezi Artvin milletvekili sayın Uğur BAYRAKTUTAN ve Hopa ilçe başkanlığının son ana kadar tüm engelleme ve çabalarına rağmen İyi Parti Artvin il başkanımız ve ilçe başkanlarımızın dik duruşu ve destekleri sayesinde Turan Kasımoğlu’nu İyi Parti Hopa belediye başkan adayı göstermeyi başardık.
Bu süreçte emeği geçen tüm başkanlarımızın ve teşkilat mensuplarımızın özverisini takdir ediyor minnet ve şükranlarımızı sunuyoruz.
Belediye başkanlığı döneminde ilçemizi yepyeni bir yüze kavuşturmuş ve bir çok değeri Hopa’mıza kazandıran ve Hopa’mızı Hopa yapan yaptığı çalışmaları ve yenilikleri unutmak mümkün değil Hopa’da kırk yılda yapılmayan hizmetleri beş yılda yapmış olan Turan Kasımoğluna minnet ve şükran borcumuz var doğrulardan yola çıkarak konuşacak olursak gerçekten Hopayı seven belediyeciliği bilen insan ayrımı yapmayan bir belediye başkanlığı yapmış sayın Turan Kasımoğlundan söz ediyoruz sayesinde ve sizlerin destekleri ile 1 Nisan sabahı kaldığı yerden devam etmek istiyoruz.
Biz Hopa ilçe başkanlığı olarak halkımızın talebini yerine getirdik bundan sonra hepimize görev düşmektedir .
Evet arkadaşlar hep birlikte çalışacağız genç kardeşlerimiz sokakta sosyal medya da hanım kardeşlerimiz ablalarımız bilhassa ev sohbetlerinde bizler meydanlarda var gücümüzle çalışıp inşallah 1 Nisan sabahı Hopa’yı iyi belediyecilik ile buluşturacağız.
ESKİ İLÇE BAŞKANI KONTEJAN ADAYI FEHMİ USTABAŞ’IN KONUŞMASI
Bizleri yok sayanları bir Nisanda biz yok sayacağız değerli arkadaşlar sevgili Hopalılar Hopalının önüne dayatmalar koyarsanız Hopalı ayağa kalkar işte o ayağa kalkmanın simgesi burada Ankarada birilerinin iki dudağı arasında belediye başkanı olmaz Anakarada iki dudak arasında Milletvekili olmaz Hopa Türkiye’nin özgürlik kentidir
Hopalı kendini yönetir. Kendi adamını da seçer başkanını da seçer Milletvekilini de seçer bunlara engel olursanız sizide yıkarlar bugun burda istedikki sayın Kemal kılıçtaroğlunun fotoğrafıda olsun
Biz buradayız CHP İyi Parti itifakı gönlünüz rahat olsun
Yaşamak için özgürlükler şehri Hopa ise hepimiz bir aradayız dün de bir aradaydık bugünde bir aradayız yarında bir arada olacağız
Diğer partilerin adayları var birisi sorsun bucak mahallesi nerde bunu bilemeyen aday var yukarı kuledibini bilmeyen aday var sevgili arkadaşlar onların bilmedikleri yerlerde bizim ayak izlerimiz var
Geçmişte yapılan hizmetleri görüyorsunuz bizde bu hizmetleri kim yaptıysa onun peşindeyiz,
On üç oyla ağladığımızda alkış yapan insanlar şimdi CHP yi istila etmişler bunun hesabı bir Nisanda görülür.
CHP fotoğrafı yok ama ittifakız buradayız
Turan KASIMOĞLU KONUŞMASI
Öncelikle 8 Mart dünya emekçi kadınlar gününü kutlarım bizim hiçbir zaman CHP ilkelerinden ayrılma şansımız yok biz hep mazlumdan yanayız hiçbir zaman güçlüden yana olmadık insanı insan yapan değerlerden hiçbir zaman vazgeçmedik geçmiş dönemlerden karşımızda olan insanlar şimdi CHP belediye meclis üyesi adaylardır CHP hiçbir zaman şuan ki gruplarla bir araya gelmemiştir bunlar hep ayağımıza çelme takmışlardır .
Türkiye nın her yerinde sağlanan ittifakta İyi Partili CHP ye CHP İyi Partiye oy verecek ama maalesef Hopa’da ilçe yönetiminin il başkanının belki fazla günahı yoktur ama milletvekilinin günahı çok tur bizi bu yola itip biz hiçbir zaman CHP ilkelerinden vazgeçmedik bu ilkeler iyi partide de aynı onun için ittifak yapabildiler adaylık sürecinde bizi engellemek isteyen birçok olaylar oldu son ana kadar engellemek için genel başkanlar düzeyinde görüşmeler oldu ben Turan Kasımoğlu nun ipini çektim diyen Milletvekili Turan Kasımoğlu belediye başkan adayı olursa BEN İSTİFA EDERİM demişti sözünü yerine getirmesini istiyoruz .
Yaptığımız hizmetler daha çok olabilirdi hükümet tarafından ne kadar engellendiğimizi Hopa halkı iyi bilir .
Ona rağmen 5 senede o yokluklar içerisinde engellemelere ve diretmelere rağmen çok işler başardık daha da çok yapılabilirdik hükümet gücü arkamızda olsaydı kredi kaynaklarımız olsaydı bürokrasi yanımızda olsaydı çok daha fazlasını yapardık ve yapmak için buradayız diyerek sözlerine devam etti.
Yapmış olduğumuz hizmetler yapacaklarımızın teminatıdır diyerek planladığı projelerden bahsetti.
Aday tanıtımına gelen davetlilere Turan Kasımoğlu Ve heyeti teşekkür etti.

Benzer yazılar