AKPARTİ YEREL SEÇİMLER ÖNCESİ İLÇE BAŞKANLARINI TOPLADI Ak parti Genel Merkezi Yerel seçimler öncesi İlçe Başkanlarını Ankara’da toplayarak eğitimden geçirdi. Artvin ve İlçeleri Başkanları da toplantıya tam kadro katildi.

Mart 2019 Yerel seçimleri öncesinde Ak parti Genel Merkez Teşkilat Başkanlığı tarafından Genel Merkez’de yapılan İlçe Başkanları Eğitim Toplantısının İkinci gününde Genel Başkan vekili İstanbul Milletvekili Numan Kurtulmuş, Tanıtım ve Medyadan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Kahramanmaraş Milletvekili Mahir Ünal, Ar-ge den sorumlu Genel Başkan yardımcısı İzmir Milletvekili Hamza Dağ, Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak ile Cumhurbaşkanı ve Genel Başkan Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımlarıyla tamamlandı.

Yerel seçimler öncesi hazırlıklarını hızlandıran AK Parti, ilçe başkanlarını Ankara’da bir araya getirdi. 42 ilden teşkilat başkanı ve 483 ilçe başkanının katıldığı istişare toplantısında, seçim çalışmaları ve uygulanacak yöntemler konusunda bilgilendirme yapıldı. AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan da toplantıya katılarak ilçe başkanlarına seslendi.

Toplantıya katılarak ilçe başkanlarına hitap eden Cumhurbaşkanı Erdoğan, genel merkezin eğitim çalışmasıyla önemli bir planlama yaptığını vurguladı. İstişare toplantılarının önemli bir maratona hazırlık süreci olduğunu kaydeden Erdoğan, ilçe başkanlarını, ülkenin dört bir yanında partinin davasını omuzlayan, ülkesi ve milleti için koşturan, fedakar ve kıymetli yol arkadaşları olarak değerlendirdi.

Ankara’daki toplantıyı değerlendiren AK Parti Hopa İlçe Teşkilat Başkanı İlyas Güven Artvin’de Merkez İlçe dahil tam kadro katıldıkları toplantının oldukça verimli geçtiğini söyledi.

Benzer yazılar