Artvin Boğaları, Son Topla Mağlup Oldu

Artvin Belediye Spor Basketbol Takımı, Afyonkarahisar’da düzenlenen Federasyon kupası ilk maçında Ankara DSİ’ye 76-74 mağlup oldu.

2018-2019 sezonunda Türkiye Basketbol 1. Liginde mücadele eden Artvin Belediye Spor 23-30 Eylülde Afyon’da düzenlenen Federasyon kupası D grubunda yer alıyor.

Yeşil Beyazlı ekip D grubunun ilk maçında Ankara DSİ ile karşı karşıya gelerek müsabakadan 76-74’lük sonuçla mağlup ayrıldı.

İlk periyota iyi başlayan Artvin Boğaları periyodu 22-21 önde tamamladı. İkinci periyoda baskılı  bir şekilde başlayan Artvin Boğaları bulduğu 19 sayı ile soyunma odasına 41-40 önde gitti.

Üçüncü periyotta oyundan düşen Artvin Boğaları, 12 sayı üretirken Ankara DSİ15 sayı üretince son periyota 55-53 geride girdi. Son periyota çok iyi başlayan ve arada ki farkı 10 sayıya kadar çıkaran Artvin Boğaları son 5 dakikada son topları iyi kullanamayınca Parkeden 76-74 mağlup ayrıldı.

Artvin Belediye Spor Takımı adına 22 sayı üreten Ricky Tarrent ve 18 sayı üreten Gökhan Karabıyık en skorel oyuncu oldu.

Federasyon kupası ilk maç sonuçlarına göre Artvin Belediye Spor D grubunda 3. Sırada yer alıyor. Artvin Belediye Spor  Grubunda bugün yine TBL’nin yeni takımlarından olan Mamak Belediyesi Yeni Mamak Spor ile saat 19.45’te Afyonkarahisar Atatürk Spor Salonunda karşılaşacak. Müsabaka TBF’nin youtube kanalında naklen verilecektir.

Maç sonu açıklamalarda bulunan Artvin Belediyespor başantrenörü Atalay Gemen; “Daha yeni kurulmuş bir takım olmamıza rağmen iyi görüntü verdik fakat takım olmamız için biraz daha süreye ihtiyacımız var. Bugün kazanabileceğimiz bir maçı kaybettiğimizden dolayı üzgünüm son topları iyi kullansaydık parkeden galip ayrılan taraf  biz olacaktık.  Rakibimiz aldığı galibiyetten ötürü tebrik ediyorum. Artvin Belediye Spor olarak ta çalışmalarımıza devam ederek gruptan çıkacağız. Artvin Belediye Başkanı Mehmet Kocatepe’ye takımımıza verdiği desteklerden ötürü teşekkür ediyoruz.” dedi.

 

 

 

Benzer yazılar