Hopa Kaymakamı’ndan Tayini Çıkan Müdürlere Yemek

Hopa Kaymakamı Abdurrezzak Canpolat, Tekirdağ ili Muratlı İlçesine tayini çıkan Hopa Malmüdürü Burhan Arda, Tunceli İline tayini çıkan Vergi Dairesi Müdürü Edip Ateş’ e düzenlenen veda yemeğine katıldı.

Düzenlenen veda yemeğine, Hopa Kaymakamı Abdurrezzak Canpolat, Belediye Başkan V. İsmail Uzun ve kurum müdürleri katıldı.

Hopa Kaymakamı Canpolat düzenlediği programda yaptığı konuşmada, “Başlangıçlar ve ayrılışlar kamu görevlinin kaçınılmaz özelliğidir. Kamu görevinin güzelliği ülkemizin dört bir yanını tanımak ve kültürünü yaşamaktır. Bunun yanında asli görevimiz bu vatana ve memleketimizin insanına hizmet etmektir.

Bir sürecin bitip yeni bir sürecin başladığı, yeni bir hizmet anlayışının geliştiği bu nöbet değişiminde Müdürlerimize, yeni görevinde başarılar diliyor, eşi ve çocuklarıyla birlikte yeni görev yerinde huzur ve mutluluklar diliyorum” şeklinde konuştu.

Program sonrasında Kaymakam Canpolat, tayini çıkan müdürlere teşekkür belgesi ile çeşitli hediyeler takdim etti. Tayinci müdürlerde düzenlenen programdan dolayı teşekkür ederek ilçe de güzel günler geçirdiklerini ve önemli dostluklar edindiklerini söylediler.

Benzer yazılar