Arhavi Belediyesi Şehir İçi Modernizasyon Çalışmalarına Devam Ediyor

 

İlçede Kilit Taşı Onarım, Refüj Boyama Ve Kanal Temizleme Çalışmalarına Start Verildi

Arhavi Belediyesi çalışmalarına dur durak demeden devam ediyor. Belediye ekipleri tarafından ilçe merkezinde kilit taşı onarım, refüj boyama ve kanal temizleme çalışmalarına start verildi.

İlçede Musazade Mahallesi Sahil Caddesi üzerinde bulunan araç otoparkı bölgesinde kilit taşı onarım çalışmalarına başlandı. Söz konusu bölgede alt yapı çalışmalarının tamamlanmasının ardından bozulup deforme olan kilit taşları sökülüp, yerine yeni kilit taşları döşeme çalışmaları yapılıyor.

Belediye ekipleri tarafından ilçede sürdürülen bir diğer çalışma da kanal temizleme çalışması oldu. Cumhuriyet Mahallesi Kuyu Mevkii’nde meydana gelebilecek sel ve su taşkınlarını önlemek amacıyla kanalın içinde birikmiş malzemelerin temizlenmesi çalışması en kısa zamanda sonlandırılacak. Çalışmalar mahalle sakinleri tarafından memnuniyetle karşılanıyor.

Devam eden bir diğer çalışma ise refüj boyama çalışması oldu. Belediye binası önü olarak bilinen Musazade Mahallesi Şehit Asteğmen Mehmet Altanlar Caddesi üzerindeki refüjler, Arhavispor’un renkleri olan sarı-siyaha boyanıyor. Refüjler Arhavispor’un renkleriyle modern ve estetik bir görünüme bürünecek.

Söz konusu çalışmalarla ilgili açıklama yapan Arhavi Belediye Başkanı Coşkun Hekimoğlu, belediye ekiplerinin ilçedeki sorunlara cevap vermek adına dört bir koldan çalışmalarını sürdürdüklerini belirterek çalışmaların hızla bir şekilde tamamlanmasını ardından yine ihtiyaç duyulan  bölgelerde tekrar başlatılacağını belirtti.

Benzer yazılar