Akyüz: “Akşener Olmadan Asla!”

 

İYİ Parti’nin Olağanüstü Kongre Kararı alması ve Akşener’in aday olmayacağı haberi İYİ Partilileri hareketlendirdi. İyi Parti Artvin Kurucu İl Başkanı ve 27. dönem 1. sıra milletvekili adayı olan Filiz Akyüz’den de konuya ilişkin önemli açıklama geldi. Akyüz, Meral Akşener ile aktif siyasete girdiğini, Akşener olmadan siyasette yer almayacağını söyledi.

 

Akyüz yaptığı açıklamada; ” Her insan kendisini vatansever olarak kabul eder. Ama bunu sözden eyleme dönüştürenlerin sayısı pek azdır.

Genel başkanımız Sayın Meral Akşener, gerçek bir vatanseverdir. En zor koşullar altında, kimseden korkmadan, çekinmeden, ülkenin en zor günlerinde taşın altına elini değil, gövdesini koyarak yola çıktı. Biz kendisine inandık, bu yolda bizde varız dedik. Onun için Türkiye’nin ilk teşkilatlanmasını Artvin olarak biz tamamladık.

Şunu hatırlatmam gerekiyor ki, bir insan olarak, bir kadın olarak, eski bir bakan ve siyasetçi olarak sayın genel başkanımıza yapılmadık hakaret, tehdit kalmadı.  Bırakın kamuya ait tesisleri, özel tesisler bile çalışmaları için kullandırılmadı. Elektrikleri kesildi, yoluna çöp kamyonları çekildi. Ama O, hiçbir tehdide boyun eğmedi. Haksızlıkların karşısında dimdik durdu.

İYİ Parti Seçimlere giremesin diye 24 Haziran’da asla yapılamaması gereken olağanüstü şartlarda, OHAL’da baskın seçim yapıldı.  Bunu aşarak seçime giren İYİ Parti bunca engellemelere, haksızlıklara rağmen, TRT ve diğer TV’lerin gazetelerin açıkça sansürüne rağmen İYİ Parti meclise girerek önemli bir başarı elde etti.

Ülkemizin, kadınlarımızın, çocuklarımızın Meral Akşener’e çok ihtiyacı var.  Sayın Akşener’in sözüyle, “Medeniyet Yolunun Taşlarını sadece Cesurlar Döşer.” Biz şunu çok iyi biliyoruz ki Meral Akşener, beraber yola çıktığı dava arkadaşlarını asla yarı yolda bırakmaz.  “Halka hizmet Hak’ka hizmet”  parolasıyla çıktığımız bu yolda Sayın Akşener’in sonuna kadar yanındayız, arkasındayız ” ifadelerine yer verdi.

 

 

 

Benzer yazılar