Hopaspor Transfer Sezonuna Hızlı Başladı

Artvin Hopaspor Kulübü 3. Lig için transfer sezonun açtı. Kulüp yönetimi eksik gördükleri mevkilere yeni isimler kazandırdı.

Spor Toto Bölgesel Amatör Lig 3. Grubunu lider tamamlayıp play-off  çıkma şansını elde eden Artvin Hopaspor, play-off Ağrı 1970’i uzatmalarda 2-0 yenerek 3’ncü Lig’e yükselmişti.  3. Lige yükselen Hopasp için kulüp yönetimi kolları sıvadı. Geniş bir transfer ağı belirleyen kulüp yöneticiler transferde ince eleyip sık dokuyor. Yapılan çalışma sonrası belirledikleri mevkilere transfer yaparak takımı 3. Lige hazırlamayı hedefliyor. Bu kapsamda ilk dış transferi stoper ve forvet mevkisine yaptı. Doğancan Kılıç stoper, forvet mevkisine ise Canberk Özçakır ile sözleşme imzalamıştır. İmza törenine kulüp yönetimi ve futbolcular katıldı.

Bu transferlerin ardından kulüp yönetimi bir transfer müjdesi daha verdi. Stoper mevkiine takviye yapmak isteyen yönetim, dış transferde stoper oyuncusu Rasimcan Değirmenci ile sözleşme imzaladı. 1992 Trabzon doğumlu stoperimiz 3.lig 2.grup ekiplerinden 1461 Trabzon takımından transfer edildi. Bizde gazetemiz çalışanları olarak transferler Artvin Hopaspor’umuza hayırlı olmasını temenni ediyoruz.

Benzer yazılar