AK Parti Zaferini Kutladı

Seçim sonuçlarının açıklanmaya başlamasının ardından Artvin Belediyesi önünde toplanan vatandaşlar, seçim zaferini doyasıya kutladı.

Seçim kutlamalarına katılan Artvin Belediye Başkanı Mehmet Kocatepe, AK Parti 26. Dönem milletvekili İsrafil Kışla ve kesin olmayan sonuçlara göre AK Parti 27. Dönem milletvekili seçilen Erkan Balta, burada vatandaşlara teşekkür konuşması yaptı.

Artvin Belediye Başkanı Mehmet Kocatepe seçim otobüsü üzerinde yaptığı konuşmada Artvin halkına, Türkiye halkına ve aziz millete teşekkür etti.

Başkan Kocatepe konuşmasında; “ Büyük Türkiye’nin kurulması noktasında 16 Nisan’da attığımız dev adımı işte şimdi perçinleştirdiniz kalıcı kıldınız büyük Türkiye’nin ikinci ve kalıcı dev adımını attınız.

Bugün bu sonuçlara sadece Türk insanımız sevinmedi.  Balkanlardan, Kafkasya’ya, Ortaasya’ya Dünya’nın her tarafında ki mazlum coğrafyalara bir nefes verdiniz  bir cesaret bir ümit verdiniz. Ne mutlu sizlere kardeşlerim. Artık masa başında bu ülkeyle kimse oynayamayacak.  Türkiye’de gerçekten çok büyük bir zafere imza attınız. Bizler zaferimizi hamd ederek kutlamak zorundayız.  Şampanya patlatarak kutlama yapmıyoruz şükür namazı ile kutlama yapmak hepimizin borcudur.

Tüm teşkilat mensuplarımızı canı gönülden tebrik ediyor AK Parti’ye Cumhurbaşkanımıza oy veren vermeyen tüm hemşerilerimize teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

  1. Dönem AK Parti Artvin Milletvekili Dr. İsrafil Kışla, yaptığı teşekkür konuşmasında birlik beraberliğe değinerek ülkenin daha ileri gitmesi için 24 Haziran seçim sonuçlarının sevindirici bir adım olduğunu söyledi.

Kışla; “ 15 Temmuz hadisesi bu ülkede esas bağımsızlığın ve siyasi bağımsızlığın tam olarak gerçekleştiği tarihtir. Emperyalistlerin terör örgütlerinin artık Türkiye’de istedikleri şekilde söz hakkına sahip olamadıkları gösterip biz kendi ülkemizi yönetiriz dediğimiz bir tarihtir 15 Temmuz bu ülke artık dış güçlerin, süper güçlerin ve terör örgütlerinin oyuncağı olmaktan kurtulmuş artık milletin kendi iradesiyle yönetime söz sahibi olduğu döneme geçmiş vesayet dönemi bitmiştir. Cumhurbaşkanımızın dirayetiyle, siyasetiyle, cesaretiyle ve halkımızın desteğiyle Cenab-ı hakkın yardımıyla gerçekleşmiştir.  Bugün bu sonuçların elde edilmesinde siz değerli teşkilatlarımızın katkısı çok büyük hepinizi canı gönülden kutluyor teşekkür ediyorum. Erkan Balta kardeşime milletvekili görevinde başarılar diliyor hakkında hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum” dedi.

Türkiye’nin yeniden büyük ve onurlu devlet olmasında büyük emeği olan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın yeniden Cumhurbaşkanı seçilmesini, AK Parti’nin yeniden seçilmesini sağlayan tüm vatandaşlara teşekkür eden Erkan Balta, “Kalbi bizimle çarpan, birlikte yürüdüğümüz, AK Partinin bu kutlu yürüyüşünde hem Artvin’de hem de Türkiye’de bu noktada tutan tüm vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum. 16 yıldır her bakımdan tükenmiş bir milleti, her bakımdan bitmiş bir devleti ekonomisiyle, sosyal hayatıyla, meclisiyle, dış politikasıyla her yönüyle bugün bulunduğu noktaya getiren AK Parti’de olmak ve çalışmak en büyük şereftir. Dedi.

İl Başkanlığı döneminde de Artvin’in her meselesini takip edip çözüm üretmeye çalışarak geçirdiklerini belirten Balta, “bu dönemde Artvin için ülke için çalışmak büyük bir şerefti, onurdu. Bu süre zarfında İsrafil Kışla gibi bir insanla çalışmak bizlerin en büyük şansıydı. Sayın vekilimiz bu süre zarfında yaptığı çalışmalarla Artvin’in birbirinden önemli sorunlarını çözmüş, pek çok meseleyi halletmiş bir milletvekilimiz var. Milletvekilimize bu güne kadar yapmış olduğu hizmetler için teşekkür etsek azdır” şeklinde konuştu.

Konuşmaların ardından AK Partililer zaferlerini halaylarla kutladılar.

 

 

Benzer yazılar