HDP Artvin Milletvekili Adayı Recep Demirci’den Tebrik Ziyareti

Halkların Demokratik Partisi Artvin Millet Vekil Adayı Recep Demirci, İl Eş Başkanı Yılmaz Topaloğlu, İlçe Eş başkanı Cemil Aksu ve partililer ile odamızı ziyaret ettiler.

Halkların Demokratik Partisi Artvin Millet Vekil Adayı Recep Demirci, İl Eş Başkanı Yılmaz Topaloğlu, İlçe Eş başkanı Cemil Aksu ve partililer ile Hopa TSO’yu ziyaret ettiler. Hopa Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Osman Akyürek, Meclis Başkanı Gökhan Bıyıklı ve Meclis Üyeleriyle meclis toplantı salonunda bir araya geldiler.

Halkların Demokratik Partisi Artvin Millet Vekil Recep Demirci  1 Nisan da gerçekleştirilen Hopa TSO seçimlerinde göstermiş oldukları başarıdan dolayı Akyürek ve Meclis Üyelerini tebrik ederek Hopa’ya hayırlı olması temennisini dile getirdi.

Hopa Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Osman Akyürek ziyaretlerinden duyduğu memnuniyetini dile getirerek teşekkür etti. Kısa süren sohbette İlimizin ekonomisi ve İlçemizin eğitim seviyesi üzerindeki sorunlar ele alındı. Akyürek 24 Haziranda ki Millet Vekili seçimlerinde Demirci’ye başarılar dileyerek görüşme sona erdi.

Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifine De Ziyaret

Halkların Demokratik Partisi Artvin Millet Vekil Adayı Recep Demirci beraberinde  İl Eş Başkanı Yılmaz Topaloğlu, İlçe Eş başkanı Cemil Aksu ve partililer olduğu halde Artvin yolu üzerinde bulunan Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi Başkanı Celil Yıldırım’ı ziyaret ettiler.

Karşılıklı sıcak bir sohbet ortamında geçen ziyaret sonrası Celil Yıldırım Milletvekili adayı Recep Demirci’ye başarılar diledi.

Benzer yazılar