CHP’nin Seçim Çalışması Arhavi Esnaf Ziyareti İle Devam Etti

24 Haziran seçimleri yaklaştıkça siyasi partilerinde yoğun çalışmaları hızlı bir şekilde artarak devam ediyor. Seçimlerin iddialı partilerinden Cumhuriyet Halk Partisi’de yoğun seçim çalışmalarının Arhavi programına Arhavi eski Belediye Başkanlarından ve 1 Kasım 2015 Genel Seçimleri’nde Milletvekili ikinci sıra adayı Musa Ulutaş’ın kabrini ziyaret ederek başladılar.

CHP Yüksek Disiplin Kurulu Başkanı ve CHP Artvin Milletvekili ve de Milletvekili adayı Av. Uğur Bayraktutan, CHP Milletvekili ikinci sıra adayı Yalçın Emiralioğlu, CHP eski Milletvekili Metin Arifağaoğlu, CHP Arhavi İlçe Başkanı Engin Erkan, Milletvekili Danışmanı Tolga Özçakmak ve CHP İl ve Arhavi İlçe Örgütü üyeleri merhum başkanları Musa Ulutaş’ın kabrini ziyaret ederek Arhavi programına başladılar. Burada Musa Ulutaş için dualar okunurken Ulutaş, CHP’lilerce mezarı başında anılmış oldu. CHP Artvin Milletvekili adayı Av. Uğur Bayraktutan, Musa Ulutaş’ın kabri başında yaptığı açıklamada Musa Ulutaş’ı anlatırken, onun gerek CHP’de gerekse de Arhavi ve Artvin örgütlerinde asla unutulmayacağını hatırlattı. Musa Ulutaş’ın iyi bir vatansever, iyi bir Artvinli ve Arhavili olduğunun altını çizen Bayraktutan, kalbi her zaman Arhavi ile ve CHP ile atan Musa Ulutaş’ın Arhavi ilçesi belediye başkanlığı yaptığı dönemde ilçeye büyük hizmetlerde bulunmuş, iyi bir insan ve doğru bir siyasetçi olduğuna vurgu yaparak 24 Haziran seçimleri için Arhavi’de gerçekleştirilecek olan parti çalışmalarına ölümünün birinci yıldönümünde onun kabri başından başlatmak istediklerini ve onun halen yanlarında olduğunu hissederek seçim çalışmalarını sürdürmek istediklerini sözlerine ekledi. CHP Milletvekili adayı Yalçın Emiralioğlu ise siyaseten çok şey öğrendikleri bir önemli siyasi ve insanı değeri kaybetmenin halen ilk gün ki gibi acısını yaşadıklarını ifade ederek, Musa Ulutaş isminin asla unutulmayacağını söyledi. CHP eski Milletvekili Metin Arifağoğlu ise birlikte çalışmaktan ve siyaset yapmaktan büyük onur ve mutluluk duyduğu, Artvin siyasetinin önemli simalarından Musa Ulutaş’ın kaybının üzüntüsünü halen yüreklerinde olduğunu belirterek amaçlarının bu ismi hiçbir zaman unutturmamak olduğunu belirtti.

CHP’den Arhavi Esnaf Ziyareti

CHP Yüksek Disiplin Kurulu Başkanı ve Artvin Milletvekili Birinci sıra Adayı Uğur Bayraktutan ve ikinci sıra adayı Yalçın Emiralioğlu yoğun bir Arhavi seçim çalışması gerçekleştirdiler. Arhavi ilçesinde eski belediye başkanlarından Musa Ulutaş’ın kabrinin ziyaret edilmesi ile başlayan program Arhavi esnaf ziyareti ile devam etti. Ziyaret programına CHP Yüksek Disiplin Kurulu Başkanı ve CHP Artvin Milletvekili ve de Milletvekili adayı Av. Uğur Bayraktutan, CHP Milletvekili ikinci sıra adayı Yalçın Emiralioğlu, CHP eski Milletvekili Metin Arifağaoğlu, CHP Arhavi İlçe Başkanı Engin Erkan, Milletvekili Danışmanı Tolga Özçakmak ve CHP İl ve Arhavi İlçe Örgütü üyeleri katıldılar. Ziyaret edilen esnafların milletvekili adaylarına sıcak ve samimi ilgi gösterdikleri gözlenirken, adaylarda esnaflar ile esnafların çalışanları ile yakından ilgilenerek sohbet ettiler. Esnaf ziyaretinde 24 Haziran seçimlerinin önemine vurgu yapılırken gerek CHP’nin Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce gerekse de genel seçimlerde CHP için ve Millet ittifakı için destek istediler.

CHP’nin Arhavi programı esnaf ve resmi kurum ziyaretleri ile devam ederken, yoğun seçim gezisi iftar saatine kadar devam etti.

Ç.P.

Benzer yazılar