BAYRAKTUTAN VE EMİRALİOĞLU’NA HOPA’DA SEVGİ SELİ

CHP Artvin Milletvekili adayları Hopa İlçe merkezinde esnaf ziyaretlerine devam ediyor.

Hayati Akbaş

HOPA-24 Haziran Cumhurbaşkanı ve Genel seçimlerine sayılı günler kala siyasi partilerin Milletvekili adayları da seçim çalışmalarına devam ediyor.

CHP Artvin Milletvekili adayları Uğur Bayraktutan ve Yalçın Emiralioğlu beraberlerinde Hopa İlçe Başkanı Adnan İskender, Artvin ve Hopa CHP Yöneticileri ile birlikte İlçe merkezinde esnaf ziyaretlerine devam ediyorlar.

Bayraktutan ve Emiralioğlu’na ziyaret ettikleri tüm esnaflar tarafından sıcak ilgi ile karşılanmaları gözlerden kaçmazken, her gittiği yerde esnafların dertlerini de dinlemeden geri kalmıyorlar. Kars Caddesi, Turan Altuntaş Ticaret Merkezi, Sundura Mahallesi, Hopa İş Merkezinde esnafları tek tek ziyaret eden Bayraktutan, ziyaret sonrası yaptığı açıklamada Hopa’yla her zaman gurur duyduğunu, 24 Haziran’da da Hopa’nın aydınlık yüzünü bir kez daha göstereceğini, Hopa, Arhavi ve Kemalpaşa’nın son seçimlerdeki oy oranının üstünde bir sayıya ulaşarak Ankara’ya 2 vekil göndereceğini ifade etti.

Gündemle İlgili açıklamalarda da bulunan Bayraktutan “Ülkemizde her şey ortada, IMF’ye 5 milyar dolar borç verdik diyenler bugün halkımızın karşısına 450 milyar dolar borçla çıkıyorlar, TUİK rakamlar üzerinde oynayarak gerek enflasyon, gerekse İşsizlik rakamlarını iktidarın işine gelecek şekilde oynadığını hepimiz görüyoruz.

Bugün Hopa gezimizde esnafımızın ne kadar sıkıntılı olduğunu bir kez daha gördük. Ancak herkes şunu iyi bilmelidir ki 24 Haziran sonrası yaşanacak olan Parlamenter sisteme dönüş yolunda oluşacak güven ortamında herkesin yüzü gülecek. Sıkıntılar var, ödenmesi gereken acil borçlar var ama güven ortamının oluştuğu bir ortamda Halkın iktidarı ile bu sorunlarında üstesinden gelmeyi bilecek tecrübeli kadrolarımızın yaratacağı çözüm önerileri ile sıkıntıları aşmasını da bileceğiz.

Halkımız bizi ve içimizden çıkan bir halk adamı Cumhurbaşkanı adayımız Sayın Muharrem İnceyede halkımız sahip çıkacaktır. Şu kısa sürede binlerin yüzünü güldürmesini bilen Sayın İnce şimdi Ülkemizin yüzünü güldürecektir” d

Benzer yazılar