AK Parti Artvin’de Seçim Çalışmalarına Hız Verdi

AK Parti Artvin teşkilatı 24 Haziran’da yapılacak 27.Dönem Milletvekili ve Cumhurbaşkanlığı seçimi için çalışmalarını sürdürüyor.

AK Parti Artvin Merkez İlçe Seçim Koordinasyon Merkezi (SKM) tarafından hazırlanan program kapsamında Artvin Belediye Başkanı Mehmet Kocatepe, AK Parti İl Başkanı Fikret Erdoğan, Belediye Meclis Üyesi Zafer Yerli, Gençlik Kolları İl Başkanı Ali İhsan Başar ve Merkez İlçe Teşkilat üyeleri semt pazarı esnafını ziyaret etti.

Artvin’de pazartesi günleri kurulan haftalık semt pazarı esnafını ziyaret eden Başkan Kocatepe ve AK Parti teşkilatı, pazar esnafına bereketli bol kazançlar temennisinde bulunarak 24 Haziran’da yapılacak Milletvekili ve Cumhurbaşkanlığı seçimi için esnaftan destek istedi.

Tek tek tüm pazarcı esnafını gezip sohbet eden Başkan Kocatepe ve AK Parti teşkilat mensupları esnafın sorunlarını taleplerini dinledi. Atatürk caddesinde yapımı devam eden semt pazarı hakkında esnafların soruları yanıtlayan Başkan Kocatepe, Artvin’e yakışır bir pazar yaptıklarını söyledi.

Teşkilat mensupları bröşür dağıtarak 24 Haziran seçimlerinde AK Parti’ye ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a Artvin’den güçlü destek içinde esnaftan oy istediler.

Pazarcı esnafı ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirerek, Belediye Başkanının ve Parti teşkilatının sadece seçimden seçime değil sürekli halkın içinde olduklarını her fırsatta ziyaret ettiklerini hatırlatıp seçimlerin ülkemiz için hayırlısı olmasını söylediler.

Benzer yazılar