AK Parti Artvin İl Teşkilatı Seçim Startını Verdi

Erkan Balta Seçimlere Hazır Olduklarını Açıkladı

Adalet ve Kalkınma Partisi Artvin İl Başkanlığı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 24 Haziran 2018 tarihinde Cumhurbaşkanlığı seçimleri ile Milletvekili Genel Seçimlerinin yapılacağını açıklamasının ardından toplanarak seçim startını verdi. İl Başkanı Av. Erkan Balta, 9 ilçe başkanı ile birlikte toplantı gerçekleştirerek seçime hazır olduklarının mesajını verdi. AK Parti Artvin İl Başkanı Av. Erkan Balta, 9 ilçe başkanı ile birlikte Marina Sosyal Tesisleri’nde toplantı düzenledi. Toplantı da 24 Haziran 2018 tarihinde gerçekleştirilecek Cumharbaşkanlığı ve Milletvekili Genel Seçimleri’ne ilişkin yapılacak çalışmalar masaya yatırıldı. Karşılıklı görüş alışverişinde bulunulan toplantıda AK Parti’nin seçimlere hazır olduğu mesajı verildi.

Toplantı öncesinde bir açıklamada bulunan AK Parti Artvin İl Başkanı Av. Erkan Balta, ilçe başkanları ile bir araya gelerek seçim hazırlıklarını gözden geçirmek istediklerini ifade etti. Balta açıklamasında; “ AK Parti teşkilatları olarak seçime hazırız. Cumhurbaşkanımız, Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın MHP Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli’nin Seçim tarihi önerisini yetkili kurullarında ve nihai olarak Devlet Bahçeli ile istişareleri sonucunda 24 Haziran 2018 olarak Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili genel seçimleri tarihi açıklanmıştır. Bizde bu açıklamanın ardından bir araya gelmek istedik. AK Parti teşkilatları olarak seçime en hazır partiyiz. İlçe başkanlarımızla çok verimli istişare ve değerlendirme toplantısı yaptık. Tüm kademeler olarak sandık kurulu üyelerimizi, mahalle ve köy teşkilatlanmalarımızı tamamladık. İnşallah Artvin’de en iyi sonucu olmak için gece gündüz demeden çalışıp hizmetlerimizi anlatarak sonuç alacağız. Ülkemiz önemli süreçlerden geçiyor. Bu seçim tam bağımsız, güçlü ve etkin Türkiye yolunda önemli bir virajdır. Artvin teşkilatları olarak her zaman olduğu gibi ülkemizin birliği, beraberliği ve geleceğinin teminatının AK Parti olduğunun bilincindeyiz. Yönetim sistemi değişikliği ile yeni Türkiye’nin var olacağı bu seçimde Artvin AK Parti teşkilatları olarak en iyi neticeyi alacak disiplin ve anlayış içerisinde göreve hazır durumdayız. Bugün İlçe Başkanlarımızla bu ani gelişmenin değerlendirmesini yaptık, hazırlıklarımızı gözden geçirdik. Bizlere bugüne kadar hep destekleri ile yanımızda olan gönüldaşlarımıza teşekkür ediyoruz. Bu kritik seçimde de onların desteği ve duası ile en iyi sonucu Artvin genelinde alacağımıza inanıyoruz’ diye konuştu.

Bu konuşmanın ardından istişare toplantısı gerçekleştirilerek görüş alışverişinde bulunuldu. Toplantı sonrasında birlikte çekinilen fotoğraf ile seçime hazır olunduğunun mesajı verildi.

Benzer yazılar