Kuyuda Bir Damla Suyun Olsun

Afrika ülkelerine destek olmak için ilimiz ülke genelinde olduğu gibi Artvin’de düzenlenen kermesten elde edilecek gelirle bölgeye su kuyusu açılacak.

Artvin Gençlik Merkezi ve İHH ( İnsanı Yardım Vakfı ) Artvin Şubesi Afrika’ da açılması hedeflenen su kuyusuna destek olmak maksadıyla kermes düzenledi.  

Artvin Gençlik Merkezi Sergi Alanında düzenlenen kermese Artvin Valisi Ömer Doğanay, Vali Yardımcısı Adem Başoğlu, Vali Yardımcısı Seda Başoğlu, Artvin Belediye Başkanı Mehmet Kocatepe, AÇÜ Rektörü Prof. Dr. Fahrettin Tilki, İl Milli Eğitim Müdürü Abdulcelil Kahveci, Artvin Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Bahattin Yetim, İHH Artvin Şubesi Başkanı Latif Yılmaztürk, Artvin Gençlik Merkezi Müdürü Hayati Güneri, İl Müftü Vekili Muhammed Aydın, kurum amirleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Düzenlenen kermesin açılışını Artvin Valisi Ömer Doğanay, Artvin Belediye Başkanı Mehmet Kocatepe, Artvin Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Bahattin Yetim, İHH Artvin Şubesi Başkanı Latif Yılmaztürk yaptı.

İl Müftü Vekili Muhammed Aydın tarafından ise kermesin açılışı öncesi Kuran Kerim tilaveti yapılarak dualarla kermesin açılışı yapılmış oldu.

Kermese öğrenciler tarafından yoğun ilgi sağlandı.

Benzer yazılar