Çoruh EDAŞ’tan ‘Enerji Tasarrufu’ Konulu Resim Yarışması

Artvin’de düzenlenen liseler arası ‘Enerjini tasarrufla renklendir’ konulu resim yarışmasında ödüller sahiplerini buldu.  

Çoruh EDAŞ Artvin İl Müdürlüğü ile Artvin İl Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliğinde düzenlenen ve il genelindeki tüm lise öğrencilerinin katıldığı para ödüllü resim yarışmasında dereceye giren öğrenciler ödüllerini Vali Ömer Doğanay’ın elinden aldı.

Yarışmada dereceye giren öğrenci ve velilerini Valilik makamında kabul eden Vali Doğanay öğrencilere ödüllerini verdi.

Yarışmada il birinciliğini Artvin Merkez 15 Temmuz Şehitleri Anadolu Lisesi 10-C sınıfı öğrencisi İrem Erdem, Arhavi Anadolu İmam Hatip Lisesi 11-A sınıfı öğrencisi Esra Münevver Özaltun ise ikinci olurken Artvin Sosyal Bilimsel Lisesi 11-C sınıfı öğrencisi Sıla Çelik ise üçüncülüğü el etti.

Öğrencileri başarıları eserlerinden dolayı tebrik eden Doğanay, başta öğrenciler olmak üzere toplumun her kesimin enerji tasarrufu konusunda daha duyarlı olması gerektiğini söyledi.

Ödül töreninde,  Çoruh EDAŞ Artvin İl Müdürü Osman Aydın, Artvin İl Milli Eğitim Müdürü Abdulcelil Kahveci ile yarışmada dereceye giren öğrencilerin okul müdürleri de hazır bulundu.

AVBM

Benzer yazılar