CHP Artvin Milletvekili Bayraktutan’dan Hopa TSO’ya Ziyaret

CHP Artvin Milletvekili ve YDK Başkanı Av. Uğur Bayraktutan, CHP il Başkanı Ahmet Biber ve CHP Hopa İlçe Başkanı Adnan İskender ve İlçe yönetimi ile birlikte Hopa TSO’yu ziyaret etti.

CHP Artvin Milletvekili ve YDK Başkanı Av. Uğur Bayraktutan, CHP il Başkanı Ahmet Biber ve CHP Hopa ilçe başkanı Adnan İskender ve İlçe yönetimi ile birlikte Hopa TSO’yu ziyaret etti.

 

Bayraktutan ve beraberindekiler, Hopa Ticaret ve Sanayi odası Yönetimi ve meclis üyeleriyle meclis toplantı salonunda karşılandılar. Yaklaşık 1 saat süren ziyarette Oda yönetimi adına Osman Akyürek oda çalışmaları hakkında kısa bir konuşma yaparak bilgilendirmede bulundu. Ziyarete yeni seçilen oda meclis üyelerinin tamamı katıldı.

Tespit edilen sorunlar, çözüm önerileri, yapılan projeler, başlatılan projeler ve gelinen aşamalarla ilgili bir rapor sunan Akyürek, ilgili detayları da ziyarete gelen heyetle paylaştı. Organize Sanayi Bölgesi, Kruvaziyer Turizm Projesi, Hopa-Batum Demiryolu Projesi ve turizme yönelik konularla ilgili bilgiler veren Akyürek, çalışmaların geldiği aşamaları paylaştı.

Ziyarette bir konuşma yapan Milletvekili Bayraktutan “Hopa Ticaret ve Sanayi Odası’nı gösterdiği yüksek performans dolayısıyla tebrik etmek istiyorum. Çok ciddi çalışmalara ve projelere imza atıyorsunuz” dedi. Muhalefet milletvekili olarak bazı bürokratik aşamaların zaman aldığından yakınan vekil, “icra noktasında olmazsanız sadece denetim süreçlerinde yer alabilir ve netice alma konusunda sonuç almakta zorluk yaşarsınız” dedi.

Hopa TSO seçimlerindeki başarılarından dolayı yönetime ve meclise yeni seçilen Meclis üyelerine görevlerinde başarılar temenni etti.

Hopa TSO projelerine tam destek vereceğini vurgulayan Bayraktutan, ilgili konulara ilişkin gereken notları aldığını dile getirdi. Özellikle Sarp Sınır Kapısının kanayan bir yara olduğunu ve derhal çözüme ihtiyaç duyulduğunu bildiğini ve çözüm için tüm gayreti göstereceklerini ifade etti.

Devam eden programları nedeniyle odadan ayrılan heyete Oda yönetimi ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti ve heyeti uğurladı.

Benzer yazılar