Hopa Ticaret Odasına Hayırlı Olsun Ziyaretleri Devam Ediyor

Hopa Belediye Başkanı Nedim Cihan, AK parti Hopa İlçe Başkanı İlyas Güven ve yönetim kurulu üyeleri Hopa Ticaret ve Sanayi Odasını ziyaret ettiler.

Belediye Başkan Nedim Cihan ve beraberindekiler, Hopa TSO Meclis üyeleri tarafından oda toplantı salonunda sıcak bir ortamda karşılandılar. Belediye Başkan Nedim Cihan güven tazeleyerek yeniden seçilen Meclis üyelerini tebrik ederek görevlerinde başarılar diledi.

 

 

 

 

Hopa AK Parti İlçe Başkanı İlyas Güven konuşmasında; “Birlikte rahmet ve bereket vardır. Birlik ve beraberliğin olduğu yerde başarı beraberinde gelecektir. Yeni göreve seçilen yönetiminizin Hopa için güzel çalışmalar yapacağına inanıyorum. Önümüzdeki dört yılın ticaret rotasını belirleyecek ekibe şahsım ve yönetim kurulum adına başarılar diliyorum.

 

 

 

 

 

 

Oda seçimleri geride kaldı. Bu makamlarda para pul yoktur. Bu işler fedakârlık ister Bu saatten sonra sizlerin görevi üyelerinize daha çok para nasıl kazandırırsınız onun hesabını yapmalısınız. Osman beye de bu manada büyük görevler düşüyor Başkanların negatif düşünme ve bakma hakkı yoktur. Liderlik bunu gerektiriyor. İnşallah Hopa da hep beraber güzel işler yapacağız. Hopa’mıza güzel bir ticaret odası binası kazandırdınız, bunun için sizleri tebrik ediyorum.

Hopa tüneli açıldı, Borçka ve Artvin’e ulaşım kolaylığı bir yana Hopa’da ki emlak sektörünü de  de olumlu yönde etkileyeceğini düşünüyorum. Sınır kapımızın modernizasyonu ile ilgili inşaat devam ediyor.100 milyon TL’lik bir proje malumunuz. İnşallah bu yaz sonu itibariyle bitmiş olacak. Yine Hopa spor İnşallah bu hafta sonu BAL liginde Şampiyon olup 3.lig kapısını aralayacak.

 

Milletvekilimiz stadımızın tribün sorununu spor bakanına iletti

Şehir stadı tribünü ile ilgilide bir dosya hazırlandı. Milletvekilimiz Spor Bakanımız ile görüşecek oradan da İnşallah güzel bir haber alacağız ve böylece tribün konusu da çözülmüş olacak.

Gençlik merkezimiz tamamlandı hizmete açıldı, gençlerimiz kullanıyor. Kapalı spor salonumuzu zaten hizmete açmıştık kullanılıyor. Her şey olur yeter ki birlikteliğimizi bozmayalım, birbirimize tahammülümüz olsun. Allah’ın izniyle aşamayacağımız hiç bir iş olmaz. Bu duygularla güven tazeleyen Osman beye ve ekibine görevlerinin hayırlı olmasını diliyor, tebrik ediyor ve başarılar diliyorum” dedi.

Osman Akyürek teşekkür etti

Hopa TSO seçimlerini 5 grupta ta kazanma başarısı gösteren Osman Akyürek’te ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek teşekkür etti. Akyürek “İlyas Başkan yine güzel haberler verdi. Biz yola Hopa için çıktık. OSB için uğraştık, son anda elimizden alindi ama çabamız bitmedi devam ediyor, Çünkü Limanı ve sinir kapısı olan ilçemize OSB lazım ve ihtiyaç. Hopa-Batum Demiryolu için uğraşıyoruz. Kafkasya ekonomisindeki pastadan pay almak için uğraşıyoruz.

Turizmi daha üst sıralara yükseltmeye çalışıyoruz. Bütün bunları yaparken STÖ’ler ve siyasilerin ortak hareket etmesini önemsiyoruz. Bu konuda gerek Belediye Başkanımız ve gerek ilçe Başkanımız sağ olsunlar hep destek verdiler, bundan sonra da vereceklerine cani gönülden inanıyorum.

Ziyaretiniz ve başarı dilekleriniz için tekrar tüm Meclis üyelerimiz adına teşekkür ediyorum” dedi.

Benzer yazılar