ARTVİN HOPASPOR ZİRAAT TÜRKİYE KUPASINA 2 TURDA KATILACAK

 

Artvin Hopaspor’umuz 2018-2019 TFF 3.lig Futbol sezonunda Türkiye Kupasına 2.Tur’da katılacak.

Artvin Hopaspor’umuz 2018-2019 TFF 3.lig Futbol sezonunda Türkiye Kupasına 2.Tur’da katılacak.

Artvin Hopaspor Kulübü tarafından yapılan açıklamada Ziraat Türkiye Kupası 1.Tur maçları 29 Ağustos 2018 Çarşamba günü, 2.Tur maçları ise 12 Eylül 2018 Çarşamba günü oynanacağı açıklandı

Kupaya 2.Tur’da katılacak olan Artvin Hopaspor’un rakibi daha sonra belli olacak.  A. Hopaspor eğer bu karşılaşmada rakibini elerse 3.Tur’daki rakibiyle 26 Eylül 2018 Çarşamba günü oynayacak.

Ziraat Türkiye Kupasında maçlar 1-2-3-4. Tur’da Tek maç, 5.Tur’dan itibaren çift maç eleme usulü şeklinde oynanacağı açıklandı.

Başkan Mubin Çakmak Ziraat Türkiye Kupası karşılaşmalarının da kendileri açısından önemli olduğunu söyleyerek “Hedefimiz gidebileceğimiz yere kadar gitmektir. Şu an takımımız kampına devam ediyor. Transfer Komitemiz noksan bölgelerde kalan birkaç oyuncu için de transfer çalışmalarına devam etmektedir.

Son olarak TFF 2.lig’de 146, TFF 3.lig’de 109 maçta başarılı bir grafik sergileyen orta saha oyuncusu 1987 Yalova doğumlu Emrah Şahinçiftçi ile 1 yıllık sözleşme imzaladık. Emrah Şahinçiftçi’na Artvin Hopa sporumuza Hoş geldin” diyorum.

Taraftarımız şunu açıkça bilsin ki, bizler Yönetim Kurulumuzdaki tüm arkadaşlarımızla ellerimizden gelenin azamisini yapmaya çalışıyoruz. Taraftarımız bizim bu çalışmamızı vereceği destekle taçlandırması halinde başarı da beraberinde gelecektir” açıklaması yaptı.

 

Benzer yazılar