AK Parti adayı Balta, Artvin’de STK’larla Bir Araya Geldi

Erkan Balta: Memleket Sevdası İle Devam

24 Haziran seçimleri öncesi çalışmalara hız verildi. AK Parti milletvekili adayı Erkan Balta Artvin il merkezinde kamu kurumlarını ziyaret ederek STK’lar ile bir araya geldi. 

Seçim çalışmalarını aralıksız sürdüren AK Parti Artvin milletvekili adayı Erkan Balta köy şehir mezre demeden Artvin’in her yerinde seçmenleri ile buluşmaya devam ediyor. Milletvekili adayı son olarak Artvin il merkezide kamu kurum ve kuruluşları ziyaret ederek seçim için destek istedi. Yoğun bir program çerçevesinde çalışmalarını sürdürürken Şoförler Odası, Minibüsçüler Kooperatifi ve Taşıyıcılar Kooperatifi çalışanları ve ortakları ile bir araya geldi. Toplantıda Artvin AK Parti İl Başkan Vekili Fikret Erdoğan, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Av. Şenol Alpaslan ve diğer partililerde hazır bulundular.

Erkan Balta Artvin öğretmen evinde STK temsilcileri ile bir araya geldi. Burada bir konuşma yapan Milletvekili adayı Balta seçim sürecinin önemine değindi. Balta konuşmasında ” Türkiye’de her seçim önemli diyoruz, bazen kendim bile biz acaba seçmeni kandırıyor muyuz diyerek muhasebe yapmaktayım lakin şunu gördüm ki Türkiye’de gerçekten her seçim çok önemli çünkü Türkiye’de olan seçim bu ülkenin kaderini belirlemektedir. Avrupa’da, Amerika’da ve Japonya’da bunun gibi gelişmiş ülkelerde seçmenin katılım oranını yüzde otuz ve yüzde elli oranı arasında değişmektedir. Bu rakam Türkiye’ye gelince yüzde 80’lere kadar çıkmaktadır. Bu seçimlerin ne kadar önemli olduğunu göstermektedir. Çünkü dünya Türkiye üzerinde oynamaktadır.  Avrupa’nın herhangi bir ülkesindeki seçim bizlerin umurunda bile olmazken ne yazık ki tüm Avrupa ve süper devlet diyebileceğimiz ülkeler bizim seçimi çok yakından takip etmektedirler. Bu ülkedeki seçimin ne kadar önemli olduğunu göstermektedir. Bu seçimin bir başka önemi ise parlamenter sistemin sonunda gelen yeni başkanlık ve Cumhurbaşkanlığı sisteminin devreye girmesidir oy çoğunluğu ile evet dediğimiz yeni sistem faaliyete geçecektir. Bu noktada önemli bir süreçten geçmekteyiz. Sadece Cumhurbaşkanı’nın kazanması yetmez mecliste de güçlü bir çoğunluk elde etmek durumundayız. Bu nedenle her zamankinden daha çok çalışmalıyız. Artvin güçlü bir şekilde iktidar partisinin yanında yer aldığını göstermelidir. Hiç şüphe yoktur ki AK Parti tekrar iktidar olacaktır bizlerde bunun içinde yer alan güçlü bir kolu olmak istiyoruz. Mesele Erkan Balta’nın milletvekili olması yada olmaması değildir. Ben olmasam bir başkası bu mevkide olacaktı. 7 yıllık hizmetten sonra böyle bir teveccüh gösterildi. Bugün kariyerinin zirvesinde olan milletvekilimiz İsrafil Kışla aday olmayarak büyük bir nezaket göstererek yeni adaylara yer verdi yeri geldiğinde bizlerde yer vereceğiz ve ülkenin siyasetin önünü açacağız. Bizde koltuk, mevki, makam derdi yoktur. AK Parti’de hizmet aşkı vardır. Bunun en büyük örneğini de milletvekilimiz İsrafil Kışla’dır. Bu nedenle toplumun her bireyinin oyuna ihtiyacımız vardır herkes çevresini harekete geçirerek çalışmalarımızı titiz bir şekilde sürdürerek yeniden memleket sevdası ile devam etmeliyiz” dedi.

AK Parti Milletvekili Erkan Balta çalışmalarını son bölümünde Artvin’de iki düğün merasimine katılarak çiftlere mutluluklar diledi.

Benzer yazılar