AK Parti İl Başkanlığı’nda Bayramlaşma Merasimi Düzenlendi

AK Parti İl Başkanlığı’nda Ramazan Bayramı’nın ikinci günü bayramlaşma merasimi düzenlendi.

AK Parti İl Başkanlığı’nda düzenlenen bayramlaşma merasimine AK Parti Artvin Milletvekili Av. Erkan Balta, İl Başkanı Av. Şenol Alpaslan, Kadın ve Gençlik kolları il başkanları ile birlikte, Teşkilat mensupları ve AK Partililer katıldılar.

Burada katılımcılara teşekkür ederek katılımcıları selamlayan AK Parti İl Başkanı Av. Şenol Alpaslan, “Bir Ramazan ayına da veda etmenin hüznünü ve Bir Bayrama da kavuşmanın neşeni yaşıyoruz. Şair Yahya Kemal’in Süleymaniye’de bayram Sabahı dizelerinde olduğu gibi saf saf islamın nuru ve milli birliğimizin vecdi ile geleceğe umutla bakıyoruz.

Bölgemizin geçtiği bu zor zaman zarfı içerisinde, bütün mazlum coğrafyaların umudu olan bu güzel ülkemiz kıyamete kadar Müslüman toprağı olarak kalıp, mazlumların umudu olmaya devam edecektir.

Bu güzel Duygular içinde tüm İslam aleminin bayramını kutlar, Cenab-ı HAKK’dan sağlık ve mutluluklar getirmesini temenni ederiz” şeklinde konuştu.

AK Parti Artvin Milletvekili Av. Erkan Balta ise tüm katılımcılara teşekkür ederek bir ramazan bayramına hep birlikte kavuşmuş olmanın mutluluğunu ve Allah’a şükrünü yaşadıklarını söyledi. Birlik ve beraberliğimizin asla bozulmasına müsaade etmeyeceklerini söyleyen Av. Erkan Balta, Yusufeli ilçesinde kazanılan seçimlerin AK Parti’nin bu milletin tek ümidi olduğunu bir göstergesi olduğunu ifade etti. Bayram boyunca tüm ilçeleri tek tek ziyaret edeceğini de söyleyen Balta, kazasız ve belasız bir bayram temennisinde bulundu.

Konuşmaların ardından partililer bayramlaşarak bir süre sohbet ettiler.

 

Benzer yazılar