VALİ DORUK, “SAKİN ŞEHİR ŞAVŞAT” İLÇESİNDE ZİYARET VE İNCELEMELERDE BULUNDU

Artvin Valisi Yılmaz Doruk, sakin şehir unvanlı Şavşat ilçesinde bazı ziyaret ve incelemelerde bulundu.

İlk olarak İlçe Kaymakamlığını ziyaret eden Vali Doğanay, Kaymakam Musa Göktaş’tan ilçenin genel durumu ve sorunları hakkında brifing aldı.

Ardından belediyeye giden Doruk, cadde üzerinde karşılaştığı esnaf ve vatandaşlarla da selamlaşarak, bir süre sohbet etti.

Vali Doruk, belediyenin hizmetleri ve faaliyetleri konusunda Başkan Ahmet Sinan Öztürk ile bir süre görüştü.

Daha sonra Vali Doruk beraberindeki eşi Meral Doruk Hanımefendi ve bazı daire amirleri ile birlikte Artvin Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğüne bağlı olarak 24 saat esaslı 30 çalışanıyla 47 yaşlıya hizmet veren Türkiye’nin ilk ve tek sokak tipi Yaşlılar Yaşam Yerleşkesini ziyaret etti.

Doruk çifti burada yaşsılarla tek tek selamlaşarak karanfil verdi.

Vali Doruk, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Şentürk Ağırbaş’tan yerleşkedeki hizmete dair bilgi aldıktan sonra, burada yaşayan yaşlılarla bir süre sohbet ederek istek ve taleplerini dinledi.

-Huzurevi sakinleriyle Bocce oynadı

Huzurevi sakinlerinin kurduğu Bocce takımı üyeleri ile Bocce oynayan Doruk, 17-21 Aralık tarihlerinde Antalya’ Belekte düzenlenecek olan Türkiye Yetişkin Gençler Bocce Şampiyonasına katılacak olan takıma başarı dileklerinde bulundu.

-Karagöl’e yılın mevsimin ilk karı düştü

Her mevsim barındırdığı güzellikleriyle ziyaretçilerine kendini hayran bırakan Karagöl’ü de karlı bir günde ziyaret etme fırsatı bulan Doruk, göl etrafında bir süre gezerek, İl Kültür ve Turizm Müdürü Ömer Gümüş’ten gölün kentin ve bölge turizmine sağladığı katkı hakkında bilgi aldı.

Şavşat’ın geleneksel ahşap mimarisine ve doğal güzelliklerine hayran kaldığını belirten Doruk, ilçedeki yapılması planlanan ve devam eden çalışmaların takipçisi olacağını söyledi.

Benzer yazılar