Şavşat’ın Çehresi Değişmeye Devam Ediyor Şavşat Belediyesi tarafından hazırlanan ve DOKAP (Doğu Karadeniz Projesi Bölge Kalkınma İdaresi Başkanlığı) tarafından desteklenen Cumhuriyet Caddesi Cephe Sağlıklaştırma Projesinin uygulaması başladı.

Şavşat Belediyesi tarafından hazırlanan ve DOKAP (Doğu Karadeniz Projesi Bölge Kalkınma İdaresi Başkanlığı) tarafından desteklenen Cumhuriyet Caddesi Cephe Sağlıklaştırma Projesinin uygulaması başladı.

Cumhuriyet Caddesi boyunca devam edecek olan ve  Belediye Pasajı’ndan başlayan bina cephelerinin yenilenmesi çalışması hakkında bilgi veren Belediye Başkanı Ahmet Sinan Öztürk: “Cumhuriyet Caddesi bina cephelerinin yenilenmesi için hazırlamış olduğumuz proje 24., 25. ve 26. Dönem AK Parti Artvin Milletvekilimiz Sayın Dr. İsrafil Kışla’nın desteğiyle DOKAP (Doğu Karadeniz Projesi Bölge Kalkınma İdaresi Başkanlığı) tarafından kabul edildi. Proje çalışmalarının tamamlanmasıyla Eylül ayında ihalesine çıktığımız proje Ekim ayı başında uygulamaya başladı. Cadde üzerinde çalışmalarına başlayan üstlenici firma çalışmalarını hızlı bir şekilde sürdürmektedir.  2018 yılında projenin bir bölümü yapılacak olup, kalan bölümünün ise 2019 yılında tamamlanması hedeflenmektedir.  Cephe yenileme projesinin en önemli özelliği ilçemizdeki mevcut ve bundan sonra yapılacak olan diğer binalara örnek oluşturmasıdır. Ben inanıyorum ki ilerleyen yıllarda ilçe merkezindeki tüm binalar aynı şekilde düzenlenecek ve cittaslow markalı ilçemize görsel anlamda zenginlik katarak örnek uygulama olarak devam edecektir.

Proje uygulaması sırasında yaşanması muhtemel gerek trafik aksaması ve gerekse gürültü kirliliği olarak rahatsızlık vereceğimiz ilçemiz halkından özür dileriz. İnşallah proje tamamlandığında çekilen bu sıkıntılara değecek ve güzel bir çalışma ortaya çıkacaktır. Projenin şimdiden yaptıklarımıza sorun çıkarmayan ,destek veren hemşerilerime hayırlı uğurlu olması dileği ile  Projede emeği geçen 24., 25. ve 26. Dönem AK Parti Artvin Milletvekilimiz Sayın Dr. İsrafil Kışla’ya, 27. Dönem AK Parti Artvin Milletvekilimiz Sayın Erkan Balta’ya, DOKAP Önceki Başkanı Sayın Ekrem Yüce’ye ve tüm DOKAP personeline, proje çalışmalarında desteği olan Artvin Belediye Başkanımız Sayın Mehmet Kocatepe ve ekibine çok teşekkür ediyorum” dedi.

Benzer yazılar