AK Parti İl Başkanlığı’na Atama Yapıldı

 

Merkez İlçe Başkanı Şenol Alpaslan, AK Parti’nin Yeni İl Başkanı Oldu

Adalet ve Kalkınma Partisi’nde İl Başkanlığı’na atama yapıldı. 24 Haziran Genel Seçimlerinde Milletvekili olan eski il başkanı Erkan Balta’dan sonra Vekaleten İl Başkanlığı görevini Fikret Erdoğan yürütüyordu. AK Parti Genel Merkezi, AK Parti Artvin İl Başkanlığı’na Merkez İlçe Başkanı Av. Şenol Alpaslan’ı atadı.

AK Parti’de yeni il başkanı belli oldu. AK Parti Artvin Merkez İlçe Başkanı Av. Şenol Alpaslan, AK Parti İl Başkanlığı’na atanda. AK Parti Genel Merkezi tarafından beklenen atama böylelikle gerçekleşmiş oldu. AK Parti’de İl Başkanı Erkan Balta’nın istifa ederek Milletvekili adayı olması ve ardından Milletvekili seçilmesinden sonra İl Başkanlığı’na Fikret Erdoğan vekalet ediyordu. Seçim süresince ve seçimden sonra bugüne kadar vekalet ile yürütülen İl Başkanlığı görevine Av. Şenol Alpaslan atanmış oldu. AK Parti İl Başkanlığı’na Merkez İlçe Başkanı Şenol Alpaslan’ın atanmasının ardından yeni yönetim kurulunun da yeniden oluşturulması bekleniyor.

AK Parti İl Başkanlığı’na atanan Av. Şenol Alpaslan, AK Parti Genel Merkezi’ne giderek İl Başkanlık belgesini teslim alarak İl Başkanlığı görevine resmi olarak başlamış oldu. AK Parti İl Başkanlığı yazısını AK Parti Genel Başkanlığı Teşkilat Başkanı Mustafa Ataş’tan alan yeni il Başkanı Av. Şenol Alpaslan, kendisine güvenerek bu görevi tevdi eden Başta Genel Başkan ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile AK Parti Genel Merkezi’ne teşekkür etti. Teşkilat Başkanı Mustafa Ataş’ta görevinde başarılar dileyerek yeni görevinin hayırlı uğurlu olması temennisinde bulundu.

 

Benzer yazılar