Artvin SP Milletvekili Aday, Berber’e Hopa’da Yoğun İlgi

Av. Salih Berber “Büyük Türkiye Vizyonumuz: Onarım, Yatırım, Atılım”

Saadet Partisi Artvin Milletvekili adayı Av. Salih Berber, seçim çalışmaları kapsamında Hopa’da ziyaretlerde bulundu.  Ziyaretler sonrası açıklama yapan Salih Berber, Teşkilat olarak, coşkulu bir şekilde seçim çalışmalarını yürüttüklerini belirterek, çalışmalara aynı coşkuyla karşılık veren Hopa halkına da teşekkür etti. Bundan sonraki süreçte de güzel ve karşılıklı duygularla seçim çalışmalarını yürüteceklerini söyledi.

“3 Yıl İçerisinde Artvin’i Şaha Kaldıracağız”

Üç yıl içerisinde ekonomisi güçlü, halkı müreffeh, barış ve kardeşlik dolu bir Artvin ve Türkiye inşa edeceklerini belirten Berber, bu süreci, onarım dönemi, yatırım dönemi, atılım dönemi olmak üzere üç bölüm ve üç zaman dilimine yayarak yapacaklarını belirtti. Salih Berber, “ilk olarak kırılan kalpleri ve yıkılan güveni onaracağız. Toplumsal barışı tesis edeceğiz çünkü barış olmadan yatırım ve atılım olmaz. Beraberinde ülke genelinde bir yatırım hamlesi başlatacağız. Planlamaya önem vereceğiz, kaynakları verimli kullanacağız. Üreten ve üreterek güçlenen Türkiye için yatırım yapacağız. Böylece; tarım, hayvancılık, sanayi, ileri teknoloji, madencilik gibi ayrı ayrı alanlarda, Türkiye’nin dört bir yanında kuracağımız tesislerle büyük bir atılım dönemi başlatacağız” dedi.

“Yaptık, Yine Yaparız”

Salih Berber sözlerine, “Biz 11 ayda D-8’leri kuranlarız, biz 11 ayda cumhuriyet tarihinin ilk ve tek denk bütçesini yapanlarız, biz 11 ayda zarar eden bütün KİT’leri kâra geçirenleriz, biz, 15 yıl değil, 15 ay değil, 15 gün değil bir gecede Kıbrıs Barış Harekatı’nı yapanlarız. Yaptık, yine yaparız!” şeklinde devam etti.

Aday Olarak İlk Çağrımız: Toplumu Kutuplaştırmayalım

 

Salih Berber Her zaman söyledikleri gibi seçimler bir savaş değil, yarış olduğunu belirterek; “Siyasal Partiler birbirlerinin düşmanı değil rakibidirler. Hepimiz daha iyinin, daha güzelin mücadelesini vereceğiz.

Bu yüzden bir çağrıyla başlamak istiyorum, ilk çağrımız şudur:

  • Bu süreçte tüm siyasilerimizin diğer milletvekili aday arkadaşlarımızın üsluplarına dikkat etmeleri gereklidir.
  • Birbirimizi suçlamak, yaftalamak yerine, projelerimizi anlatalım.
  • Bu ülke için, bu millet için yapacaklarımızı anlatalım.
  • Öfkeyle, nefretle değil sağduyu ve nezaketle hareket edelim.

Cumhurbaşkanı adayımız Temel Karamollaoğlu beyin ifade ettiği gibi “Bu ülke için en büyük tehlike kutuplaşmadır. “

Oy devşirmek için toplumu germek, seçimi-savaş gibi göstermek, milli-gayri milli gibi tanımlara girmek bu millete yapılabilecek en büyük kötülüktür.” dedi.

 

Her Yüreğe Dokunacağız

 

Ülkemizde barış ve kardeşliğin kan dökerek değil, ter dökerek, dil dökerek geleceğini belirten Av. Salih Berber “Bunun için; Her kapıya gideceğiz. Her eli tutacağız,  Her yüreğe dokunacağız.

Aklımızda, gönlümüzde, dilimizde iyilik ve güzellikten başka bir şey olmadığını göstereceğiz.” Sadece oy istemek için değil, kalp kazanmak için gideceğiz. Çünkü biz siyaseti kalbi kırıklar için yapıyoruz.” dedi.

Benzer yazılar