36 YIL SONRA İLK ÖĞRETMENLİK YAPTIĞI HOPA’YA GELDİ.

DOSTLUGUN BÖYLESİ ANCAK ALKIŞLANIR

1982-1986 yılları arasında Hopa’nın Subaşı köyünde öğretmenlik yapan Nusret Bayar 36 yıl sonra Hopa’ya gelerek o günden buyana dostluklarını devam ettirdiği Nusret İskenderoğlu’nu ziyaret etti.

CHP Antalya Milletvekili adayı da olan Bayar ilk öğretmenliğine Hopa’da başladığını görev yaptığı 4 yıllık süre içinde Hopa’da çok güzel dostluklar kurduğunu, o dönem mezun ettiği öğrencilerinden bugün birçoğunun kendi işini kurduğunu ve birçoğunun da kariyer yaptığını öğrenmenin büyük mutluluk duyduğunu söyledi. Bayer o günden bu güne kadar sürekli görüştüğü ve dostluğunu devam ettirdiği Nusret İskenderoğlu’nu bir kez daha sağlıklı-mutlu-huzurlu ve başarılı görmenin mutluğunu yaşadığını söyledi.

Nusret İskenderoğlu ’da “Dile kolay 36 yıl önce başlayan dostluğumuzu bugüne kadar sürdürmeye özenle gayret ettik. Sayın Bayar Antalya’da çok başarılı işlere imza atmış ve bugün CHP’den Milletvekili adayı olmuş. Kazanıp Mecliste çok başarılı işler yapacağına yürekten inanıyorum. Siyasetin bu kadar sıcak günlerinde bir günlüğüne Hopa’ya zaman ayırması da dostluğa verdiği önemin bir göstergesi. Sevgili dostumu Hopa’da konuk etmekten büyük mutluluk duydum”. diye konuştu.

Bayar ve İskenderoğlu daha sonra eski günleri yad ederek anılarını tazelediler.

Benzer yazılar