Kaymakam Abdurrezzak Canpolat , Belediye Parkında vatandaşlara iftar yemeği verdi.

Hopa Kaymakamı Abdurrezzak Canpolat, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Başkanlığı tarafından düzelemiş olduğu, Belediye Parkı girişinde kurulan semazenler eşliğinde iftar sofrasında Hopa’ lı vatandaşları ağırladı. Amaçlarının vatandaşlarla aynı masada oturarak manevi duyguları paylaşmak olduğunu belirtti.

Kaymakam Canpolat, “Ramazan ayının rahmet ve bereketli bir ay olduğunu belirterek, birlik ve beraberliğimizin pekiştirilmesinde önemli yeri olan mübarek ramazan ayında iftar yemeğinde buluşmaktan mutluluk duyduğunu belirterek katılan herkese teşekkür etti.

Halkımızla bir arada onlarla birlikte bu ulvi günlerin güzelliğini yaşamak ve yaşatmak istiyoruz. Biz halkımıza hizmet etmek için varız onlara da ulaşarak bir nebzede olsa sıkıntılarına ortak olmak istiyoruz bu vesileyle Mübarek Ramazan ayının bolluk ve bereket içinde geçmesini temenni eder, Hayırlı Ramazanlar dilerim” dedi.

İftar Yemeği ile ilgili Hopa halkı, Bir Aile ortamında verilen bu iftar yemeği bizleri son derece mutlu etti. Bu Organizasyonu yapan Kaymakam Sayın Canpolat’ a teşekkürlerimizi sunuyoruz dediler.

Kaymakam Abdurrezzak Canpolat ve Belediye Başkanı Nedim Cihan, İlçemizde gerçekleştirilen Kaçkar TV ” Hopa’da Ramazan” adlı canlı yayın programında katıldılar.

Vatandaşların katıldığı iftar yemeği yapılan şükür duasının ardından son buldu.

 

Benzer yazılar