İYİ Parti’nin adayları seçim çalışmalarına hız verdiler

 

Önce Genel Başkanla görüştüler ardından Artvin’de çalışmalarına hız verdiler

İYİ Parti’nin adayları başlattıkları seçim çalışmalarını hızlı bir şekilde sürdürüyorlar. Ankara’da İYİ Parti Genel Merkezi tarafından gerçekleştirilen aday tanıtım toplantısına katılan adaylar burada İYİ Parti’nin Cumhurbaşkanı adayı ve İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ile görüştükten sonra Artvin’e döndüler ve seçim çalışmalarına dört koldan devam ettiler.

İYİ Parti Adayları Aday Tanıtım Toplantısına Katıldılar

24 Haziran seçimleri öncesinde siyasi partilerin çalışmaları hızlı bir şekilde sürüyor. Seçimlere iddialı bir şekilde hazırlanan partilerden biri olan İYİ Parti’de de yoğun bir şekilde çalışmalar sürdürülüyor. İYİ Parti’nin adayları Ankara’da düzenlenen İYİ Parti aday tanıtım toplantısına katıldılar. Burada İYİ Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı adayı Meral Akşener ile bir araya gelen İYİ Parti’ni adayları Filiz Akyüz ve Dr. Kamil Aksu, İl Başkanı Köksal İspirli ile birlikte fotoğraf çektirerek seçim çalışmalarına resmen start vermiş oldular. Burada İYİ Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı adayı Meral Akşener’den başarı temennilerini alan İYİ Parti’nin adayları genel başkanlarına seçimlerde büyük başarı elde edeceklerine ilişkin söz verdiler. İYİ Parti Artvin İl Başkanı Köksal İspirli’de seçimlerde 2’de 2 yapmak için yola çıktıklarını belirterek halkın kendilerine gösterdiği teveccühten İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’e bahsederek, Artvin’de işlerin iyi olduğunu belirtti. İYİ Parti 1.sıra Milletvekili adayı Filiz Akyüz’de Türkiye’nin İYİ olması için yoğun bir şekilde çalıştıklarını Genel Başkan Meral Akşener’e ifade ederken 2.sıra Milletvekili adayı Dr. Kamil Aksu’da Artvin’de arzulanan sonucu alacaklarını ve iki milletvekili olarak meclise gireceklerini söyledi.

İl Başkanı Köksal İspirli’den Mesaj Var

Ankara’daki İYİ Parti aday tanıtım toplantısından dönen İYİ Parti İl Başkanı Köksal İspirli ve İYİ Parti’nin Milletvekili adayları Filiz Akyüz ve Dr. Kamil Aksu, aday tanıtım toplantısı nedeniyle kısa bir ara verdikleri seçim çalışmalarına kaldıkları yerden hızlı bir şekilde devam ettiler. İYİ Parti’nin seçim çalışmalarına ilişkin bilgiler veren İYİ Parti İl Başkanı Köksal İspirli, çalışmaların planlandığı şekilde yürüdüğünü ve ziyaret ettikleri tüm noktalarda gördükleri ilginin çok iyi olduğunu söyledi. Türkiye’de demokrasinin yeniden kazanılması için yola çıktıklarını belirten İspirli, Artvin’de de Türkiye’de de her şeyin daha İYİ olacağını ifade etti. İspirli ayrıca seçim çalışmalarında yoğun mesai harcayan ve büyük emek veren teşkilatlarına da teşekkür ederken adaylarında teşkilatlarında bu seçimde İYİ Parti’nin iktidar olması ve Cumhurbaşkanı adayı Meral Akşener’in de Cumhurbaşkanlığı seçimlerini ilk turda kazanması için ellerinden geleni yaptığına dikkat çekerek büyük bir özveri sonucunda zaferinde de geleceğine inandıklarını vurguladı. İspirli teşekkür açıklamasında ise; “ Artvin’de 2’de 2 Yapmak İçin İYİ Parti Artvin Teşkilatı büyük bir özveri ile çalışmalarına devam etmektedir. İl ve İlçe Yönetimlerini, Gençlik Kollarımızı Çalışmaları Devam Ederken Kutluyor ve Teşekkürlerimizi Sunuyorum” diye konuştu.

Filiz Akyüz, Artvin Merkez’de Büyük İlgi Görüyor

Artvin İYi Parti Milletvekili birinci sıra adayı Sayın Filiz Akyüz ve partililer Esnaf ziyaretinde bulunarak seçim bildirgelerini dağıttı. 24 Haziran’da seçime giren partilerin Artvin’deki Milletvekili aday listelerinde tek birinci sıra adayı olan Filiz Akyüz, ziyaret ettiği noktalarda gördüğü ilgiden memnun olduğunu söyledi. Halkın kendilerine çok sıcak ve samimi yaklaştığını belirterek bu büyük ilgiye layık olmak için var güçleri ile çalıştıklarını ve Artvin’in de yüzünü artık güneye döneceğine tüm kalbiyle inandığını belirtti. Kadınların siyasette olmasına en büyük katkı sağlayan partinin İYİ Parti olduğuna dikkat çeken Filiz Akyüz, Türkiye’nin ve Artvin’in sorunlarını gözlemleyen ve takip eden biri olarak Artvin’e hizmet etmek için il başkanlığı görevinden istifa ederek 27. Dönem Artvin Milletvekili adayı olduğunu hatırlattı. Akyüz, “ Koltuk sevdası ile yola çıkmadık. Genel Başkanımız Meral Akşener hanımefendi ile erken seçim söz konusu bile değilken siyasal oluşumumuzu tamamlayarak Artvin halkına hizmet etme sevdasıyla yola çıktık. Ülkemiz hiç olmadığı kadar kötü yönetilmekte, ortak akıl yerine tek akıllana yönetilmekte ve iktidar kadar muhalefet partileri de çözümsüzlüğün birer parçası haline gelmiştir. Bana göre önümüze konan son seçim sandığıdır. Bu ülkede bir daha seçim olmama ihtimali çok yüksektir. Milletimizin başka kim var sorusuna cevaben ‘ Bu ülkede hiç olmadığı kadar birleştirici ve bütünleştirici bir Güneş doğmuştur.’ Bizler Artvin’in evlatları olarak yaşadığımız şehrin zorluklarını, geçim sıkıntılarını, engellenemeyen göç sebeplerini çok iyi biliyor ve çözümün de bizde olduğunuzu ifade ediyoruz. Herkesin yaşamak istediği bu coğrafya da birlikte İYİ şeyler yapıp, hep birlikte hayal edilemeyecek kadar özgür, mutlu, ekonomisi güçlü, turizmde önce bir Artvin vaat ediyoruz” şeklinde açıklamada bulundu.

Akyüz, Artvin’in ilk kadın milletvekili olmak için çıktığı bu yolda Artvin halkının kendisine destek olacağına inandığını belirterek Artvin’in İYİ olacağından ve 24 Haziran’ın ülkeye İYİ geleceğinden kimsenin şüphesi olmaması gerektiğini sözlerine ekledi.

Filiz Akyüz’ün ve İYİ Parti’nin seçim çalışmaları hızlı bir şekilde sürmeye devam edeceği belirtildi.

Benzer yazılar