“Sakin Şehir Şavşat’ın Aktif Kadınları” Proje Tanıtım Toplantısı Gerçekleştirildi

Artvin Valiliği ile Şavşat Kadın Derneği arasında Aralık 2017’de imzalanan “Sakin Şehir Şavşat’ın Aktif Kadınları” proje tanıtım toplantısı gerçekleştirildi.

Ülkü Ulusoy Kadın Yaşam Eğitim Merkezi toplantı salonunda gerçekleştirilen toplantıya Şavşat Belediye Başkanı Ahmet Sinan Öztürk, Başkan Yardımcısı Özcan Arslan, Şavşat Kadın Derneği (Şavkader) Başkanı Fatma Çelik, siyasi parti temsilcileri, sivil toplum kuruluşları ve vatandaşlar katıldı.

Proje hakkında geniş bilgi veren Çoruh Üniversitesi Arhavi Meslek Yüksekokulu Sekreteri ve aynı zamanda gönüllü Proje Koordinatörü Mustafa Yüksel, proje kapsamında gerekli makine ekipmanların satın alma işlemlerinin ise önümüzdeki ay itibari ile başlayacağını Eylül ayına kadar ise projenin tamamlanacağını belirtti.

Toplantıda kısa bir konuşma yapan Şavşat Belediye Başkanı Ahmet Sinan Öztürk: “Öncelikle böylesine güzel ve özel bir merkezi ilçemize kazandıran Fahri Hemşehrimiz Ülkü Ulusoy teyzemize, desteğini hiçbir zaman esirgemeyen milletvekilimiz Sayın Dr. İsrafil Kışla’ya ve emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum. Bu merkez açıldığında amacımız ilçemizdeki kadınların zaman geçirebilecekleri ve bu zamanlarını aile bütçesine katkıda bulunabilecekleri bir merkez haline getirmekti. Sayın Mustafa Yüksel gönüllü olarak hazırladığı ve proje koordinatörlüğünü üstlenerek hazırladığı bu proje ile inşallah merkez amacına uygun hizmet etmeye başlayacak. Ayrıca projeye maddi destek sunan Sayın Valimiz Ömer Doğanay’a, ve Gönüllü Proje Koordinatörü Sayın Mustafa Yüksel’e çok teşekkür ediyorum. Proje kapsamında getirilecek olan makinelerle inanıyorum ki Ülkü Ulusoy Kadın Yaşam Eğitim Merkezi daha aktif ve daha verimli olarak çalışmaya devam edecek. Katılımlarınızdan dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

Proje tanıtım toplantısı Başkan Öztürk’ün konuşmasının ardından sona erdi.

Benzer yazılar