Bursa’da Artvin Tanıtım Günleri Devam Ediyor

Bursa Artvin ve Kafkas Dernekleri Federasyonu tarafından düzenlenen “Artvin Tanıtım Günleri” bütün coşkusuyla devam ediyor.

Bursa Artvin ve Kafkas Dernekleri Federasyonu´nun Bursa´nın Yıldırım ilçesinde düzenlediği 3. Artvin Tanıtım Günleri etkinliği Cumartesi günü başladı. 10 gün sürecek olan Artvin Tanıtım Günlerinde Artvin´in yanı sıra farklı şehirlerin stantları da yer alıyor.

Hopa Belediyesi ve Halk Eğitim Merkezi Standı Büyük İlgi Görüyor

Hopa Belediyesi´nin Hopa Müzesi ve Hopa HEM de ilçenin değerlerini görücüye çıkardığı bir stantla yer aldığı Artvin Tanıtım Günlerinin açılışına, protokolün ilgisi de yoğun oldu.

Başbakan Yardımcısı Hakan Çavuşoğlu, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Artvin Belediye Başkanı Mehmet Kocatepe, AK Parti Bursa Milletvekili Cemalettin Kani Torun, CHP Bursa Milletvekili Erkan Aydın, Hopa Belediye Başkanı Nedim Cihan ve ilçe Belediye Başkanları da katıldı.

Açılışı Yapıp Stantları Gezdiler

Bayrak alanında düzenlenen ve renkli görüntülere sahne olan etkinlikte Başbakan Yardımcısı Hakan Çavuşoğlu’nun ve Protokol konuşmalarıyla başlayan açılış, ardından kurdele kesimi ile devam etti.

Açılış kurdelesini kesen Çavuşoğlu, beraberindeki protokol üyeleriyle birlikte stantları da gezdi.

Hopa Müzesi Ve Hem Standına Yoğun İlgi

Artvin ve Kafkas Dernekleri Federasyonu tarafından Bursa Yıldırım ilçesinde bu yıl 3’üncüsü düzenlenen Artvin Tanıtım Günlerine Artvin İl ve İlçe Belediye Başkanları, Ak parti İlçe Başkanları da katılarak stantlarında ilçelerinin tanıtımına katkı sundular. ,Bursa’daki Artvinliler İlçe stantlarına yoğun ilgi gösterdiler.

Hopa Belediye Başkanı Nedim Cihan ve AK Parti Hopa İlçe Başkanı İlyas Güven stantları gezdikten sonra birlikte bir açıklama yaparak; “Açılan stantlarda ilgi odağı olan Hopa Halk Eğitim Müdürlüğü ve ASO standı ile Hopa Etnografya müzesi standı sorumlularını tebrik ediyor, stantları açarak Bursa da Artvin havası estiren ilçelerimizin tüm temsilcilerine katkılarından dolayı teşekkür ederiz” dediler.

Benzer yazılar